Ana SayfaDizilerYasak Elma 37. Bölüm 1. Fargmanı İzle! Yıldız'ın Kemal'e Büyük Oyunu!

İlgili Postlar

Yasak Elma 37. Bölüm 1. Fargmanı İzle! Yıldız’ın Kemal’e Büyük Oyunu!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 36. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümüne, Yıldız’ın, Kemal’e büyük oyunu damga vurdu. Kemal’in, Zehra ile evlenmesini hazmedemeyen Yıldız, Kemal’den intikamını aldı. Yıldız, hem intikam almış oldu hem de hala Kemal’in kendisini sevdiğini anlamış oldu.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yıldız’ın Kemal’e Büyük Oyunu!

Yıldız, Caner’in telefonundan bir görüşme yapmak istediğini söyler ve Kemal’le konuşup randevu verir gibi yapar. Caner, zaten merak edip onu dinler ve ablasına yetiştirir. Ertesi gün verdiği saatte otelin önünde Caner ile Ender, Yıldız ile Kemal’i otelde basmak için beklerler. Önce Yıldız, sonra Kemal girer otele.

Ender, Halit’e ve Zehra’da haber verir. Bu arada Yıldız, Kemal’i oyalar onu unutamadığını hala sevdiğini söyler Zaten Kemal’de dünden razıymış. Ona beklemesini söyler ve içeri odaya onların gelmesini bekler. İçeride yarı çıplak bir kadın vardır ve kapı çalınır kadın koşar ve kapıyı açar. Yıldız ise diğer kapıdan gider. Zehra, Kemal’in kendisini aldattığını sanır ve Halit ise Kemal’e ateş püskürür.

Yıldız'ın Kemal'e Büyük Oyunu

Yasak Elma 37. bölüm 1. fragman yayınlandı. Fragmanda, Halit, kamera kayıtlarından Yıldız’ın otelde olduğunu öğrenmiştir ve eve gelir Yıldız’a nerede olduğunu sorar. Bu arada Alihan birileri ile yumruk yumruğa kavga ediyor. Kemal, Zeynep’e gidip Yıldız’ın kendisine çok kötü bir oyun oynadığını söylüyor.

İşte ilk fragman..

YASAK ELMA 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Zeynep’i Dündar’ın ailesi istemeye geliyor. Yıldız, Zeynep’in isteme töreninin kendi evinde yapılmasını istiyor. Dündar’ın annesi Zeynep’le oğlunun evlenmesinden pek hoşnut olmaz.

ALİHAN ARTIK BEKAR!

Ender, Zerrin’in yanına gidiyor ve Alihan’dan boşanmak istediğini söylüyor. Bunun karşılığında ise Argun holdingdeki hisselerini istiyor. Zerrin, Alihan için yapamayacağı şey yoktur ve kabul ediyor. Yıldız, Alihan’ın yanına gidip boşanmak istediğini söylüyor ve boşanma protokolüne imza atıyor. Alihan, özgürdür ama Zeynep, Alihan’a kızıp Dündar’la nişanlanmıştır. Alihan, Zeynep’e bir süpriz yapıyor ve birlikte ağaçlandırdıkları ormana onun ismini veriyor.

Kemal, borsada büyük para kaybeder ve Halit’in şirketine verdiği parayı geri ister. Yıldız’ın annesi Halit’in kendisine aldığı evi satılığa çıkarır. Evi satıp parasını hapisten çıkan Mustafa’ya verecektir.

Yasak Elma 36. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız İle Kemal Otel Odasında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler