Ana SayfaDizilerSurvivor 6. Hafta Ödül Oyunu! 23. Bölüme Sabriye Bora Kavgası Damga Vurdu!

İlgili Postlar

Survivor 6. Hafta Ödül Oyunu! 23. Bölüme Sabriye Bora Kavgası Damga Vurdu!

Survivor Türkiye- Yunanistan mücadelesi 6. Hafta 23. bölümü ile ekranlara geldi. Survivor’un son bölümünde iki tane ödül oyunu oynandı ve Sabriye, Bora kavgası damga vurdu. Ödül oyunlarını hangi takım kazandı detaylar haberimizde. Sabriye ile Bora kavgasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

2019 Survivor Yarışmacıları

Sabriye Bora Kavgası Damga Vurdu!

Survivor 2019’un 23. bölümünde Türkiye ile Yunanistan takımı iki ödül oyunu için mücadele etti. Birinci oyunu Yunan takım kazandı, ikinci oyunu ise Türk takım kazandı. Son bölüme Sabriye’nin sinirli davranışları damga vurdu.

İLK ÖDÜL OYUNU!

Adaya geldiğinden beri sayı almayan Sabriye, sinirlendi ve önce Hikmet’e, Bora’ya ve Hakan’a sataştı. Bora’nın bakışlarından rahatsız olduğunu söyleyen Sabriye’nin sinir krizi geçirip ağlaması herkesi şaşırttı.

Bu haftaki ödül oyunu hamburger ve cola ödülü alan takım Yunanistan oldu.

Türkiye 7 -Yunanistan 10

SABRİYE -BORA KAVGASI!

https://youtu.be/IEJtv5IQ7O0

Sabriye Hikmet’e, kendisine dediği şeyi keşke kendi de yapsaydı dedi.

Hikmet, kendisinin bir şekilde oyun aldığını, amacının oyun kazandırmamak olduğunu söyledi ve Sabriye’ye, “Keşke sen de yapsaydın da sayı kazandırsaydın” dedi.

Sabriye, daha sonra Bora’ya sataştı, kendisine bakmamasını bakışlarından rahatsız olduğunu söyledi ve Bora ise Sabriye’nin bu tuhaf tavrına güldü. Sabriye, sinirlendi ve “Bir çakacağım ağzına bir de yerden yiyecek.” dedi.

Bora, Sabriye’yi üslubu konusunda uyardı.

Sabriye, adaya geldiğinden beri sayı alamadığını, ödülü kaybettiği için çok üzülmediğini, Yunanların iki haftadır aç olduklarını söyledi. Ayrıca, Bora’nın bakışlarından da rahatsız olduğunu söyledi.

Bora ise, Sabriye ile özel bir tartışmasının olmadığını ve onunla muhatap olmayacağını çünkü üslubunun çok kötü olduğunu söyledi.

İKİNCİ ÖDÜL OYUNU!

İkinci ödül oyununu Türk takımı kazandı.

Türkiye 10 -Yunanistan 6

Ödül oyununu kazanan Türk takımı kendi içinde bir oyun daha oynadı ve kazanan 100 bin lira değerindeki motosikletin sahibi oldu.

Harley Davidson motosikletin sahibi Büşra oldu.

HAKAN SABRİYE’Yİ ÇILDIRTTI!

Hakan Sabriye’ye, adaya kaostan beslenmeye geldiğini, parkurda değil de şovmenlik yaparak kendisini gösteriyor demesi üzerine Sabriye, sinir krizi geçirdi. Yarışmacı arkadaşları tarafından zor sakinleşen Sabriye, yine gözyaşlarına boğuldu.

Survivor 6. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Kim Aldı? Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler