Ana SayfaDizilerSurvivor 6. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Kim Aldı? Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 6. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Kim Aldı? Eleme Adayları Belli Oldu!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan 6. hafta 22. bölümü ile ekranlara geldi. Survivor 2. dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme potasına düşen üç aday belli oldu. Salı günü yapılacak SMS oyları ile 3 adaydan birisi elenecek. Peki, Survivor 6. hafta dokunulmazlık oyununu kim aldı? Detaylar haberinizde..

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 6. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Kim Aldı?

Survivor Türkiye- Yunanistan mücadelesinde, Türkiye takımı iki haftadır dokunulmazlığı Yunan takımına bırakmıştı ve Yunan takımı 12 Türk takımı 11 yarışmacı ile bu hafta mücadeleye başladı. Bu haftaki dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı aldı ve salı günü yapılacak oylamada Yunan takımından 1 yarışmacı adaya veda edecek. Her iki takının yarışmacıları da 11-11 eşitlenecek.

Survivor 6. haftada Türk takımı başarılı oyunlar sergiledi ve Yunan takımına fark atarak dokunulmazlık oyununu almayı başardı. Bu hafta Türk takımında gerginlikler yaşandı, Okay’ın ödülünü Bora ile paylaşmak istememesi ve sonrasında Bora’nın kabul etmemesi gerginlik yarattı. Diğer taraftan, Sabriye ile Seda arasında gerginlik yaşandı.

İLETİŞİM OYUNU!

Ödül oyununu kazanan yarışmacılar aileleri ve yakınları ile mesajlaşabilecekler ve canlı konser izleyebilecekler. Okay, ödülü duyunca ailesinin gözünün önüne geldiğini ve kazanmaktan başka çaresinin olmadığını söyledi.

Ödül oyununu kadınlarda kazanan yarışmacı Sude, seçtiği isimler, Seda ve Melisa oldu.

Ödül oyununu erkeklerde kazanan yarışmacı Okay seçtiği isimler, Sabriye ve Atakan oldu.

SURVİVOR 6. HAFTA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Survivor 6. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Kim Aldı

Acun, yarışmacılara dokunulmazlık oyununda her hafta aynı şeylerin olduğunu ve bu sefer başka bir film oynatmalarını söyledi.

Türkiye 10 Yunanistan 6 

Dokunulmazlık oyununu Türk takımı kazandı.

PERFORMANS ÖDÜLÜ!

Acun, bu hafta performansı yüksek olan adaylara ballı kek ve portakal suyu ödülü verdi.

Kadınlarda, Afroditi, Sude

Erkeklerde, Nikos ve Hikmet ödülün sahibi oldu.

YUNAN TAKIMINDA ELEME POTASINA GİREN YARIŞMACILAR!

Acun, kadın ve erkek yarışmacı arasında ikiden fazla fark alamayacağı için Yunan takımından eleme potasına erkek adayların girebileceğini söyledi.

Sabriye, adaya geldiğinden beri her oyunu aldıklarını ve performansının istediği gibi olmadığını, adaya alışınca daha fazla sayı alacağını söyledi.

Bora, Yunan erkeklerinin açlığa fazla dayanıklı olmadığını ve performanslarının düştüğünü bununda Türk takımına avantaj olduğunu söyledi.

Yunan takımından oylama sonunda eleme potasına giren yarışmacılar, TONY, SPYROS, SİMOS oldu. Salı günü bu adaylardan birisi adaya veda edecek.

 

 Survivor 2019 5. Haftada Adaya Veda Edecek İsim Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler