Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 7. Bölüm Yayınlandı! Umay Yıldırım'ı da Yakacak!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 7. Bölüm Yayınlandı! Umay Yıldırım’ı da Yakacak!

Star Tv  ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelmeyi başardı. Dizi yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde üst sırada yer alıyor. Kardeş Çocukları 7. son bölümü ile ekranlara geldi. Cemal’in tehditlerine dayanamayan Umay ona bir plan yapıyor ama Reşat’ın ve Yıldırım’ın onu takip etmesi işleri bozuyor. Umay, Yıldırım’ı da yakacak gibi görünüyor.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Umay Yıldırım’ı da Yakacak!

Hayat’ın eve sarhoş gelip Yıldırım’ın yakasından tutup kara kediyi bulduğunu söylemesi Umay ile Reşat’ın arasını iyice açtı. Reşat bir boşanma protokolü hazırlayıp Umay’a verdi. Bu arada Yıldırım, bu kara kedi meselesinin Umay’ın başının altından çıktığının farkında. Hayal, annesi ile babasının boşanacaklarını öğrenir ve tehlikeli bir işe girişir.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 7. SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR!

Reşat, Umay’dan boşanmaya kararlı ve ona boşanma protokolünü verir ve imzalamasını ister ama Umay imzalamaz yırtar atar. Kağıt parçalarından biri koltuğun altına düşer ve o parça hizmetçinin elinden Hayal’in eline ulaşır ve Hayal sinir krizleri geçirir.

REŞAT UMAY’I TAKİP ETTİRİYOR!

Yıldırım’ın annesi Hayat’ın oğluna neden öyle dediğine anlam veremezken Yıldırım onu üstelememesi gerektiğini söyler, Ertesi gün Umay, Yıldırım’ın yanına gider ve annesini de alıp gitmesini ister ama Yıldırım onu tersler.

Yıldırım, Hayat’la konuşmak ister ama Ümran buna izin vermez. Reşat valizini alıp evi terk eder ve Umay’ı takip etmesi için bir adam tutar. Cemal, lüks bir otele yerleşmiş keyfi yerindedir. Umay onun yanına gider istekleri ve tehditleri bitmiyordur.

Umay Yıldırım'ı da Yakacak

HAYAL, KRİZLERDE!

Hayal, annesinin ve babasının ayrılacaklarını duyduktan sonra camdan aşağı atlamaya kalkar o sırada Yıldırım’ın yeğeni İdil gelir ve başka bir çözüm yolu önerir. Dayısının odasından reçetesini çalıp tehlikeli bir iğne getirir ama Hayat, Hayal’in o iğneyi olmasına izin vermez ve iğneyi teyzesine verir. Umay, hemen iğneyi araştırıp Cemal’e uygulamak için otele gider.

Volkan, durumu öğrenip Yıldırım’ı arar ve olayı anlatır. Yıldırım, tehlikeli olan o iğneyi almak için Umay’ı arar ama açmaz yolda onu görür ve arabası ile onu takip eder. Umay’ın peşinden o da otele girer ve odayı bulup kapıyı açtığında Cemal ondan yardım istemektedir.

 

Kardeş Çocukları 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Reşat Umay Evliliği Bitiyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler