Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Reşat Umay Evliliği Bitiyor Mu?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Reşat Umay Evliliği Bitiyor Mu?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelmeyi başardı. Dizinin yeni bölümü 10 mart pazar akşamı ekranlara gelecek. Kardeş Çocukları 7. bölüm 2. fragman yayınlandı. Reşat, Umay’a bu evlilik bitmişti diyor. Reşat, Umay evliliği bitiyor mu?

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Reşat Umay Evliliği Bitiyor Mu?

Kardeş Çocukları dizisinin yayınlanan son bölümünde, Umay’ın Hayat’a, Yıldırım ile annesi hakkından yalan şeyler anlatmasından sonra Hayat bir türlü annesini affedemiyor. Yıldırım ile Umay’ın arasına girip onları ayırdığını sanıyor bu durumda da Yıldırım, kara kedi oluyor. Hayat’ın sarhoşken eve gelip Yıldırım’ı da orada görünce yakasını tutup ona kara kediyi buldum demesi ortalığı karıştırır.

Reşat Umay Evliliği Bitiyor Mu

Dizinin 7. bölüm 2. fragmanında, Reşat, kendisini yıllardır kendisini yalanlarla uyuttuğu için Umay’ı affetmiyor ve ona evliliklerinin bittiğini söylüyor. Hayat de annesi ile babasının ayrılacaklarını öğreniyor gözyaşları içinde annesine doğru olup olmadığını soruyor. Yıldırım, Hayat’la konuşmak istiyor ve Ümran Yıldırım’la kızının konuşmasını istemiyor. Ümran, kocasının mezarının açılmasını istiyor. Umay, Cemal’i zehirliyor.

İşte Kardeş Çocukları 7. bölüm 2. fragman..

Volkan, Ümran’ın telefonu vermek için müştemilata gidiyor ve orada Ümran’ın Yıldırım’a, Umay ile birlikte olup kendisine ihanet ettiğini, bir de onun sofrasına oturduğunu söylerken Volkan her şeyi duyuyor.

Yıldırım, yan villaya taşınır!

Yıldırım, yan villaya taşınır ve Reşat onları yemeğe davet eder ama Umay, villaya Yıldırım’ın taşındığından haberi yoktur. Hayal teyzesini beraber yemek yemek için ikna etmiştir. Yıldırım’ı gören Ümran fazla oturmaz masada kalkar. Umay’a giderek kızının o adamla aynı masada oturmasını istemediğini ve gitmek istediğini söyler.

Hayat içkiyi fazla kaçırır!

Volkan, Yıldırımın yeğeni ile partiye gideceklerini öğrenen Hayal ve Hayat, onlarla birlikte partiye giderler. Umay’ın, Hayat’a anlattığı yalan hikayeden sonra annesinin, Yıldırım ile teyzesini ayırdığını sanan Hayat, ilk defa içki içer ve eve sarhoş gelir. Yıldırım’ı evde görünce yere eğilir ve kedi aradığını söyler. Herkes şaşkınlık içindedir ve Yıldırım’ın yanına giden Hayat,, kara kediyi bulduğunu söyler.

 Kardeş Çocukları 7. Bölüm Fragmanı İzle! Volkan,Yıldırım’a Kara Kedi Sensin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler