Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 7. Bölüm Fragmanı İzle! Volkan,Yıldırım'a Kara Kedi Sensin!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 7. Bölüm Fragmanı İzle! Volkan,Yıldırım’a Kara Kedi Sensin!

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde ilk sıralarda yer alan Kardeş Çocukları dizisinin 7. yeni bölümü 10 mert pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Yıldırım’ın, Ümran ile Umay’ı tanıdığı ortaya çıkmaya başlıyor. Umay’ın dolduruşları ile Yıldırım’dan nefret eden Hayat, alkollü iken, kara kedi deyip Yıldırım’ın yakasına yapışmıştı. Volkan, Yıldırım’a kara kedi sensin diyor. Kardeş Çocukları 7. bölüm fragmanı izle..

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Volkan,Yıldırım’a Kara Kedi Sensin Biliyorum!

Kardeş Çocukları 7. bölüm yeni fragmanında;  Reşat o gece Hayat’ın, Yıldırım’a ne ima ettiğini, Umay’a soruyor. Volkan, Yıldırım’a ‘ben biliyorum kara kedi sensin’ diyor ve neden o iki kadının arasında olduğunu soruyor. Umay, Hayat’a, Yıldırım’dan özür dilemesini istiyor. Umay, Yıldırım ile konuşuyor ve ona ‘gelmemeliydin’ diyor. Hayat, annesine bütün hatalarının sebebinin kendisi olduğunu söylüyor. Bu arada Hayat ile Volkan yakınlaşıyor.

İşte yeni bölüm fragmanı..

Volkan, Ümran’ın telefonu vermek için müştemilata gittiğinde, Ümran’ın Yıldırım’a, Umay ile birlikte olup kendisine ihanet ettiğini ve  bir de onun sofrasına oturduğunu söylerken Volkan her şeyi duyar ve şok olur.

Yaldırım, Ümran’a yakın olmak için yan villaya taşınır!

Yıldırım, Ümrana yakın olmak için yan villaya taşınır ve Reşat onları yemeğe davet eder. Umay, villaya onların taşındığından habersizdir. Hayal’de teyzesini ikna etmiş beraber yemek yiyeceklerini söyler. Yıldırım’ı görünce Ümran fazla oturmaz masada kalkar. Umay’ın yanına giderek kızının o adamla aynı masada oturmasını istemediğini ve gideceklerini söyler. Umay’ı, Cemal tehdit ettiğini için onların gitmesine izin veremez.

Hayat sarhoş olur!

Volkan, Yıldırımın yeğeni ile bir partiye gideceklerini öğrenen Hayal ve Hayat ,onlarla birlikte partiye katılırlar. Aslında ikisi de Volkan’ı kıskanıyorlar. Umay’ın, Hayat’a anlattığı yalan hikayelerden sonra annesinin, Yıldırım ile teyzesini ayırdığını zanneden Hayat, içkiyi fazla kaçırır ve eve geldiğinde Yıldırım’ı görünce yere yatar. Kedi aradığını söyler. Herkes hayretle ona bakarken o Yıldırım’ın yanına gider ve kara kediyi bulduğunu söyler.

 Kardeş Çocukları 7. Bölüm İlk Sahne İzle! Hayat’ın Annesine Öfkesi Büyüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler