Ana SayfaDizilerÇarpışma 13. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Kadir Cansız İle Karşı Karşıya Geliyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 13. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Kadir Cansız İle Karşı Karşıya Geliyor!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 13. yeni bölümle ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü 8 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Kadir, ömrü boyunca annesini aramış ve bir gün onu bulup neden kendisini terk ettiğini soracağı günü beklemişti. Kadir sonunda annesini buluyor. Kadir Cansız ile karşı karşıya geliyor. Ama farkında değil.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir Cansız İle Karşı Karşıya Geliyor!

Çarpışma dizisinin yeni bölümü nefesleri kesecek. Kadir’in annesi ile yüzleşmesinin ardından şimdide Cansız’ı yani babasını buluyor konuşuyor ama farkında değil. Yeni bölümde, Kadir, Zeynep ile arasını düzeltebilecek mi? Kerem ile Cemre cephesi de aynı şekilde buzlar eriyecek mi? merakla bekleniyor.

Çarpışma dizinin yayınlanan 13. bölüm ön izlemede; Kadir, Cansız’ın yerini öğrenmeye çalışıyor ve aslında ta kendisi ile konuşuyor. O, Cansız’ı ne yapacağını soruyor. Kadir de kafasına sıkacağını söylüyor. O isterse seni bulur, belki de çoktan bulmuştur diyor.

İşte Çarpışma yeni bölüm ön izleme..

ÇARPIŞMA 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, bombalı saldırıyı düzenleyenlerin bulunduğu eve baskın yapıyor. Kadir, evde bulunanları öldürüyor  ama birini sağ bırakıyor bu olayın arkasındaki ismi öğrenmek için ve o ismin Cansız olduğunu öğreniyor. Haydar müdür olay yerine gelir ve Cansız ismini öğrendikten sonra Kadir’i durduramayacağını biliyor.

KADİR, VELİ’Yİ SONUNDA BULUYOR!

Kadir, Gürcü ile işbirliği yapıyor ve  Veli’yi buluyor. Veli’yi arabaya bindirip götürüp, ellerini ayaklarını bağlayıp döverek konuşturmaya çalışıyor. Cansız’ın yerini bilmediğini ancak Kadir’in gerçek isminin Yusuf olduğunu söylüyor. Onu tam öldürecekken, Haydar arayıp vazgeçiriyor ve emniyete götürüyor. Ancak, kimse ondan şikayetçi olmuyor. Veli, Zeynep ile Kerem’in annesini tehdit ettiğini için susuyorlar şikayetçi olmuyorlar ve Veli serbest kalıyor. Emniyetten ayrılmadan önce Kadir’in annesinin adresini veriyor.

KADİR, ANNESİNE KAVUŞUYOR!

Kadir, elindeki adrese gidiyor ve kapıyı açan genç kadına evin sahibi ile görüşmek istediğini söylüyor. O da kim olduğunu sorunca, oğlu Yusuf olduğunu söylüyor. Asiye içeriden Kadir’i duyuyor. Kadir, annesi ile yüz yüze gelir.

Çarpışma 13. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Kadir Annesini Affedemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler