Ana SayfaDizilerÇarpışma 13. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Kadir Annesini Affedemiyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 13. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Kadir Annesini Affedemiyor!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma’nın 13. yeni bölümü 7 mart perşembe akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin, merak ediyen yeni bölümü ile ilgili iki fragman birden yayınlandı. Kadir, sonunda annesini bulup, karşı karşıya gelip konuşuyor. Ama Kadir, annesini affedemiyor. Kadir, Zeynep’le, Kerem Cemre ile arasını düzeltebilecek mi?

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir Annesini Affedemiyor!

Çarpışma dizisinin 13. bölüm 1. fragmanında, Kadir ile Kerem bir mekanda oturup yemek yiyorlar. Aynı mekana, Zeynep ile Ceren’de geliyor ama masadan kalkmıyorlar. Kadir, Zeynep’in duyacağı şekilde gençliğinin boşa gittiğini ama kalbinin sahibinin tek bir kişinin olduğunu söylüyor. Daha sonra, Zeynep ile Kadir yüzleşiyor.

İşte 13. bölüm ilk fragman…

Çarpışma dizisinin 13. bölüm 2. fragmanında; Kadir, Asiye hanımı buluyor karşısına çıkıp siz oğlunu bırakıp gittiğini sorguluyor ve Asiye hanım evet dediği an Kadir, arkasını dönüp gidiyor. Asiye, Zeynep ile konuşuyor ve ona Kadir’in babasının kim olduğunu öğrenmesinin onun hakkı olduğunu söylüyor. Zeynep, ona söylememesini istiyor. Kadir’in karısının ve kızının katili Cansız’dır. Bunu bilen Zeynep, Asiye’nin babasının kim olduğunu söylemesini istemez.

İşte Çarpışma 13. bölüm 2. fragman..

Çarpışma 12. bölüm özeti!

Kadir, bombalı saldırıyı yapanların bulunduğu hücre evine baskın yapıyor ve biri hariç hepsini öldürüyor. Ondan da bu işin arkasında Cansız’ın olduğunu öğreniyor.

Kadir, Gürcü ile işbirliği yapıp Veli’yi buluyor. Veli’yi, arabaya bindirip onunla hesaplaşacağı yere götürüyor. Kadir, Veli’nin ellerini ayaklarını bağlıyor ve tüm hıncını alırcasına dövüyor. Cansız’ın yerini söylemesini istiyor ama Veli, onun yerini bilmediğini söylüyor.

Kadir Veli’den gerçek adının Yusuf olduğunu öğreniyor. Kadir, Veli’yi öldürmek isterken, Haydar müdür arar ve onu vazgeçirir. Kadir, Veli’yi emniyete götürüp teslim eder. Kimse şikayetçi olmayınca Veli serbest kalır. Çünkü Zeynep’i ve Kerem’in annesini sevdikleri üzerinden tehdit edip şikayetçi olmamalarını istemiştir. Kadir ikisi ile de şikayetçi olmalarını ister ama ikna edemez. Veli, serbest kalmadan önce bir iyilik yapar ve Kadir’in annesinin adresini verir.

KADİR, ANNESİNİ BULUYOR!

Kadir, annesinin adresini buluyor ve onunla karşı karşıya geliyor. Kadir’in annesini bulma sahnesi izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Çarpışma 13. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Cemre Gerçeklerin Peşinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler