Ana SayfaÜnlülerKaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'a Evlilik Cevabı Şaşırttı!

İlgili Postlar

Kaya Çilingiroğlu’ndan Hülya Avşar’a Evlilik Cevabı Şaşırttı!

Ünlü oyuncu Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, “Kaya ile evlenmem bir tektaşa bakar” diyen Hülya Avşar’a yanıtı geçikmedi. Kaya Çilingiroğlu, öyle bir cevap verdiki Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yarattı, İşte Detaylar..

Hülya Avşar”ın Kaya Çilingiroğlu Mesajı Olay Oldu

Kaya Çilingiroğlu’ndan Hülya Avşar’a Evlilik Cevabı

Kanal D ekranlarında izlediğimiz 2.Sayfa programına davet edilen Kaya Çilingiroğlu’ndan Hülya Avşar’ın evlilikle ilgili sözlerine cevap gecikmedi. Kaya Çilingiroğlu,”Büyük konuşmayayım ama Hülya ile yeniden evlenmem imkansız gibi bir şey” şeklinde açıkladı. 2.Sayfa’ya kendi özel hayatıyla ilgili samimi sohbetlerde bulunan ünlü işadamı Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra’nın annesi, eski eşi Hülya Avşar’la ilgili konuştu;

Teştaşı Olduğu İçin Hiç Almadım

“Evlendiğimiz Hülya’ya tektaş takmadım. En sevdiği şey ve tek taktığı mücevher tektaş yüzüktür. Biz evlendiğimizde Hülya’nın tektaşı vardı, bu yüzden bende almadım.”

Kaya Çilingiroğlu: “Hülya İle Evlenmem Mümkün Değil.”

“Söylediklerini sosyal medyadan gördüm. Büyük konuşmayayım ama Hülya ile yeniden evlenmem mümkün değil. Ben senede Kayayı götürüyorum ve 3 günAyvalığa gidiyorum. İlk gün Hülya neredeyse ayaklarımı yıkayacak öyle iyi bakıyor, 2. gün Hülya normale dönüyor, 3. gün ‘acaba beni ne zaman kovacak’ diye bekliyorum” dedi.

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Kaya Çilingiroğlu: “Aynı Evde Yaşayamayız”

“Aynı evde yaşamamız çok zor bizim. Hülya geç kahvaltı yapıyor, ben ise erken. O plaja gider, ben ise hiç sevmem. Hülya akşam yemeğini yer ve akşam 8-9 gibi kendi odasına çıkar.Hülya genelde dinlemediği sevmediği için anlamıyor. Genelde insanlarda genel bir sorun var. Dinlemeyi genel olarak sevmiyorlar. Dinlemek ise bana babamdan mirastır.”

Hülya Avşar kimdir?

“Artık ben daha da sabırlıyım, genelde sakinim, toleransım da yüksek. Çok şaşırmıyorum artık. O kadar çok şey yaptım ki hayatımda, pişman olmaya kalksam mutsuzluk yaşarım. Hülya’nın benimle flörtleşmesi sevgilim Seda’yı rahatsız etmiyor. Biz Seda’yla bunu konuştuk. O çok kompleksiz bir kadın.”

Kaya Çilingiroğlu: “Ben Evliliği Düşünmüyorum”

“Artık benim için evlilik olmaz. Hülya’nın da böyle bir isteği yok. Hülya’nın 5 tane köpeği var ve onlarla evli. Hülya doğduğundan beri köpeklerle yaşıyor. Ben 5 köpekle çok zor yaşarım. Hülyayla aynı evde oturabilirim fakat evlilik çok gereksiz. Ben Hülya’nın bir ilişki yaşamaya ihtiyaç duyabileceğini düşünmüyorum. Çünkü ailesine, kızına çok düşkün, hayatını seviyor. Oraya bir adam koymak isteyeceğini sanmam.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler