Ana SayfaKimdirKaya Çilingiroğlu kimdir?

İlgili Postlar

Kaya Çilingiroğlu kimdir?

Hülya Avşar’ın eski eşi ünlü işadamı Kaya Çilingiroğlu kimdir? Kaya Çilingiroğlu nerede ve ne zaman dünyaya geldi, çalışmaları nelerdir? Kaya Çilingiroğlu’na dair tüm merak edilenler haberimizde…

Kaya Çilingiroğlu kimdir? Kaya Çilingiroğlu kaç yaşında? Kaya Çilingiroğlu aslen nerelidir? Kaya Çilingiroğlu hangi burç?

1 Ocak 1964 yılında doğan Kaya Çilingirlioğlu aslen İstanbulludur. 55 yaşında olan başarılı iş adamı oğlak burcudur.

Kaya Çilingiroğlu kimdir?

Kaya Çilingiroğlu, 1964 yılında annesi Dr. Gülümser hanım ve babası Prof. Dr.Hüseyin Kaya Çilingiroğlu’nun tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Anne ve babası 1962 yılında evlendikten iki yıl sonra staj için Almanya’ya gittiklerinde tek çocukları olan Kaya burada dünyaya gelir ve 2 yaşına gelene kadar Almanya’da büyür. Tıp Fakültesi’nde okudu ancak, mezun olmadı ve dördüncü sınıftan ayrıldı. Üniversiteyi bıraktığı 1985-86yılından sonraki dört-beş yıl içinde balıkçılık, bar işletmeciliği yaptı. 1990 yılında Osmanbey’de ofis açarak sigortacılık, emlakçılık ve borsa işleri yapmaya başladı. “2019” isimli radyonun ortaklarından oldu. Aynı zaman da gsm bayiliğinin dışında bir reklam ajansının da ortağıdır. Kaya Çilingiroğlu, ilk evliliğini Ayşem Saraçoğlu, ikinci evliliğini Hülya Avşar, üçüncü evliliğini ise Feraye Tanyolaç ile gerçekleştirdi.

Kaya Çilingiroğlu kendisi şu cümleler ile anlattı; “Çok tanınan, iyi kalpli ve doktorluğu neredeyse sadece yardım etmek için yapan, para için yapmayan bir doktorun oğlu olmam, gençlik yıllarımdaki asiliğim, lükse düşkünlüğüm sonra Hülya’yla (ama o zaman ki Hülya’nın popülerliğini düşünün) evlenmem, boşanmam gerçekten çok fazla göz önünde olmama sebep oldu. Hülya’dan sonra bilhassa yapıştırılan bir etiket, playboy. Ve tabii ki tümüyle gösterildiği gibi biri değilim. Basketbola çok meraklıyım ve çok iyi anlarım. Michael Jordan’ın 4,5 saatlik bir kaseti var, an be an anlatırım o kaseti sana. Film seyretmeye bayılırım. Baba filmini replikleriyle bilirim. Hayatımda hep Formula 1 kullanmak ve savaş uçağına binmek istedim. Hızdan çok hoşlanırım. Çok arkadaşım vardır ama dostluğa pek inanmam. Verici bir insanım, çok kullanıldım bu yüzden. Ama artık beni hiçbir şey şaşırtmıyor. Kabullenir oldum. Hayatımın en kötü tarafı bu.

Çok titizim. Takıntılıyım hatta. Anne tarafım feci. Annem 10 sene öncesine kadar yastığıyla yorganıyla seyahate çıkardı. Kimsenin bir şeyini giymem. Giydirmem. Giydirdiysem hediye ederim. Yemek ayırt etmem. Her şeyi yerim. Biyografi okumaya bayılırım. Hadiselere hep kötü tarafından bakarım. Ama golf pozitif bakmayı öğretti. Dini inaçlarım çok yüksektir. Çapkın değilim. Benim yaptığımdan kat be kat fazlasını şoförüm yapıyor. Ama kaçamak bir adam olmadığım için yüzüme gözümü bulaştırıyorum. Şarhoş olduğum, Ferrari’yi Feraye anladığım gecenin çekimini hâlâ izlemedim. O görüntüyü vermemem lazımdı. Esmer ince uzun kadınlardan hoşlanırım. Latino kadınlarına meraklıyım. İlişkide seks çok önemlidir. Seksten hoşlanmayan kadınla anlaşmam mümkün değil.”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler