Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar''ın Kaya Çilingiroğlu Mesajı Olay Oldu

İlgili Postlar

Hülya Avşar”ın Kaya Çilingiroğlu Mesajı Olay Oldu

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en güzel kadınlarından biri olan Ünlü oyuncu Hülya Avşar ne yapsa olay oluyor. Kızı Zehra’nın babası eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na yazdığı mesaj Magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı. Hülya Avşar’ın mesajı neydi? Tüm detaylar Haberimizde..

Hülya Avşar, Havuz Videosuyla Olay Oldu!

Hülya Avşar”ın Kaya Çilingiroğlu Mesajı Olay Oldu

Ekranın sevilen isimlerinden Hülya Avşar, sosyal medya hesablarını aktif kullanan ünlüler arasında geliyor. 1997 yılında evlendiği ve 2005 yılında da boşandığı eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na yazdığı, “Şimdi daha yakışıklısın” mesajıyla herkesi allak bullak etti.

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Kendi fotoğrafını Sosyal medya sayfasından paylaşan ünlü iş adamı Kaya Çilingiroğlu’nun resmine mesajıyla yorum Hülya Avşar, “Şimdi daha yakışıklısın” ifadeleriyle takipçileri arasında merak uyardırmayı başardı. Güzel oyuncu Hülya Avşar’ın bu notu okuyanların aklına “Acaba eski eşine geri mi dönüyor” sorusunu getirmeden edemedi.

Her Zaman İyi Bir Dost Oldular..

Bir süredir moda danışmanı Seda Sevin ile beraber olan iş adamı Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz aylarda, katıldığı bir programda eski eşi Hülya Avşar ile ilgili yaptığı açıklamalarla şaşırttmıştı. Hülya Avşar ile boşandıktan sonra onunla çok daha samimi bir ilişki kurduğunu ifade eden Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra için her zaman bir arada olmayı başarmış ve iyi bir dost olmak için ellerinde geleni yapmışlardı.

İşte Hülya Avşar’ın O Mesajı;

Hülya Avşar kimdir?

 

kara çilingiroğlu ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler