Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar, Havuz Videosuyla Olay Oldu!

İlgili Postlar

Hülya Avşar, Havuz Videosuyla Olay Oldu!

Türk sinemasının ve müzik dünyasının değerli isimlerinden olan Hülya Avşar ne yapsa olay oluyor. Spor taşantısıylada devamlı gündeme gelen güzel oyuncu bu defa paylaştığı video ile olay oldu, Detaylar Haberimizde..

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra İle İlgili Paylaşım!

Hülya Avşar, Havuz Videosuyla Olay Oldu!

Sanatçı kişiğinin yanında sporcu kimliği de olan Hülya Avşar, 55 yaşına rağmen  güzelliği ve dincliğiyle genç kızlara taş çıkartmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı havuz görüntülerinin olduğu videoyla yine Magazin Haberleri’nde çok paylaşımı yapıldı.

İşte Hülya Avşar’ın Havuz Videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=mwPCy4eKpQg

Hülya Avşar’ın Havuz Videosu 175,000 Defa Görüntülendi

Hülya Avşar’ın kapalı havuzundan paylaşılan video, ünlü sanatçının Instagram takipçileri tarafından olağanüstü bir ilgi gördü. Takipçiler tarafından beğeni yağmuruna tutulan bu videoya çok kısa süre içinden 20 binden fazla beğeni gelirken, aynı video 175 bin kez kullanıcılar tarafından görüntülendi. Fit vücudu hayranlık uyandırdı.

Hülya Avşar kimdir?

Film ve Dizi Projeleri Kapıda..

Uzun zamandır bir sinema filminde rol almayan Hülya Avşar, beyaz perdeye geri döndüğünün müjdesini kısa bir süre önce vermişti. Ayrıca yeni bir dizi projesi için görüşmelerinin devam ettiğine açıklayan ünlü sanatçı Hülya Avşar henüz karar veremediğini belirterek hayranlarını bayağı heyecanlandırmıştı. Kısa bir süre önce magazin muhabirlerine kısa bir röportaj veren Hülya Avşar, “Size bir sürprizim var” dedi. 60’ın üzerinde sinema filminde rol alan ve son olarak 72. koğuş ile sinema severlerin karşısına çıkan Hülya Avşar, “Bu sene film çekme senesi, bugün onun toplantısı için buraya geldim ve büyük bir aksilik çıkmazsa güzel bir film ile sevenlerimin karşısında olacağım” ifadelerini açıklamada bulunmuş ve herkesi meraklandırmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler