Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 70. Yeni Bölümü Şok Edecek 1 Boşanma, 1 Ayrılık, 1...

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 70. Yeni Bölümü Şok Edecek 1 Boşanma, 1 Ayrılık, 1 Evlenme Teklifi Var!

İstanbullu Gelin 70. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. İstanbullu Gelin 70. yeni bölümü şok Edecek 1 boşanma, 1 ayrılık, 1 evlenme teklifi var.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin 70. Yeni Bölümü Şok Edecek!

İstanbullu Gelin 70. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. İstanbullu Gelin 70. yeni bölümü şok Edecek 1 boşanma, 1 ayrılık, 1 evlenme teklifi var.

Yeni fragmanda Fikret, Okan ile İpek’i baş başa görünce deliye dönüyor ve Okan’a yumruk atıyor. İpek, Fikret’e ‘bitti’ diyerek evi terk edecek. Esma ve Faruk bu durumu kabul edemiyor, Süreyya ise onların barışacağına inanıyor. Adem ile Dilara boşanıyorlar. Süreyya bu kötü gününde arkadaşını yalnız bırakmıyor. Adem’in ikinci hamlesi de Güneş’in karşısına bir yüzükle çıkıyor.

İstanbullu Gelin 69. bölümde neler olmuştu!

Esma ile Garip balayına Uludağ’a gidiyorlar ve Esma daha gider gitmez balayı çifti olduklarını herkesin bilmesinden utanıyor. Garip, Esma ile her şeyi eksiksiz yaşamak istiyor ve Esma’yı yemekten sonra dansa götürüyor. Yeni evli çift müthiş bir gece geçiriyor.

Faruk ve Fikret annelerinin hastalığını kabullenmekte zorluk çekiyor. İpek ve Süreyya eşlerine destek oluyor. Okan, İpek’e olan ilgisini açıkça gösteriyor. İpek’e ofiste bir oda ayarlıyor. Fikret bu durumdan rahatsız oluyor ve İpek’e evden çalışmasını istiyor. Ama İpek bu fikre karşı çıkıyor.

Faruk, Süreyya ile baş başa bir gün geçiriyorlar. Eskiden sürekli gittiği bir yere Süreyya’yı ilk kez götürüyor. Faruk’un babasının ölümünden sonra nefes almak için buraya gelirmiş.

Dilara doktor kontrolüne gittiğinde, Adem’in gelmeyeceğini düşünürken Adem çıkageliyor. Bebeğini gören Adem çok mutlu olur. Çıkışta konuşuyorlar, Adem, avukatının haber verip vermediğini soruyo rve çekişmeli boşanmadan vazgeçtiğini, bir zorluk çıkarmayacağını söylüyor.  Adem’in telefonu çalıyor ve  Güneş, Adem’le buluşmak istiyor. Dilara da bu konuşmaya kulak misafiri oluyor ve Adem’i takip ediyor. Hastanenin önüne gelen Güneş, gülerek Adem’i karşılıyor. Dilara şaşkınlık içinde onları izliyor.

Dilara, Süreyya’nın teyzesine gidip ‘o kadına ellerimle kahve’ yaptım diyerek öfkeyle çıkışıyor. Sonra, Dilara Süreyya’nın da olanlardan haberdar olduğunu anlıyor. Süreyya daha yeni öğrendiğini söylüyor. Dilara yaşadıklarından sonra sancılanıyor ve hastaneye kaldırılıyor ve erken doğum olma ihtimali vardır. Herkesin haberi oluyor hastaneye koşuyorlar.

İstanbullu Gelin’deki Konağın Gerçek Sırrı Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler