Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Kızı Banu'ya Duygusal Mesaj

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Kızı Banu’ya Duygusal Mesaj

1 Şubat’ta startı verilen Survivor 2019 Yunanistan-Türkiye’nin yayın çekimleri için Dominik’e giden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yolculuğa çıkmadan en büyük kızı Banu Ilıcalı’nın doğum gününü Instagram sayfasından paylaştığı duygusal mesaj ile kutladı. Nasılmı? İşte Detaylar..

Acun Ilıcalı Survivor 2019’a Katılacak Yarışmacıları Açıkladı!

Acun Ilıcalı’dan Banu Ilıcalı’ya Duygusal Mesaj..

Uzun yıllardır ilgiyle izlenen başlamasını iple çektiğimiz yarışmalardan biri olan Survivor 2019 herkes tarafından merakla bekleniyordu. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor 2019’un 1 Şubat tarihinde başlayacağını izleyiciler ile paylaşmıştı. İlk bölüme çok kısa bir süre kala Acun Ilıcalı, yolculuğuna çıkmadan hemen öncesinde  büyük kızı Banu Ilıcalı’nın doğum gününü duygusal bir paylaşımı ile kutladı.

İşte Acun Ilıcalı’nın Duygusal Paylaşımı;

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı; “Güzel Kızım Doğum Günün Kutlu Olsun”

Yolculuğuna başlamadan önce en büyük kızı Banu Ilıcalı’nın doğum gününü de kutlamayı ihmal etmeyen Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımın hemen altına “Güzel kızım doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum, ilk ismin ne kadar özel olduğunu gösteriyor İlknur Banu’m” ifadeleriyle notunu yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler