Ana SayfaDizilerÇarpışma 13. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Cemre Gerçeklerin Peşinde!

İlgili Postlar

Çarpışma 13. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Cemre Gerçeklerin Peşinde!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 12. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümü izleyicilere heyecanlı ve duygusal anlar yaşattı. Kadir’in, Veli ile hesaplaştığı sahneler heyecanı yükseltirken, annesini bulduğu anlar ise duygusal anlar yaşattı. Bu arada Cemre, annesinin kendisini doğururken ölmediğini öğrendi. Çarpışma 13. bölüm ilk sahne yayınlandı.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Çarpışma 13. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı!

Dizinin son bölümünde, Kadir, karısını ve kızını kaybettiği patlamayı Cansız kod adlı kişinin yaptığını öğreniyor. Kadir, Zeynep’e Cansız isminden bahsediyor ama Zeynep, Veli’nin Cansız hakkında anlattıkları yüzünden konuşmamayı tercih ediyor.

Çarpışma dizisinin ilk sahnesinde; Cemre, annesinin aslında onu doğururken ölmediğini birlikte çekilmiş bir fotoğraftan öğreniyor ve doğumda öldü diye rapor hazırlayan doktorun adresini bulup eve giriyor. Evde doktoru ölü olarak buluyor ve orada babası görülüyor.

İşte 13. bölüm ilk sahne..

Çarpışma 12. bölümde yaşananlar!

Kadir, bombalı saldırıyı düzenleyenlerin bulunduğu hücre evine baskın yapıyor. Kadir, evde bulunanları öldürüyor biri hariç  ve ondan bu işin arkasında Cansız ismi olduğunu öğreniyor. Haydar müdür olay yerine geliyor ve Cansız ismini öğreniyor ve telaşlanıyor. Çünkü artık Kadir’i durduramayacaktır.

KADİR, VELİ’Yİ SONUNDA BULUR!

Çarpışma 13. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı
Çarpışma 13. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı

Veli, Gürcü’nün paralarını çalmıştı ve Gürcü her yerde onu arıyordu bunu bilen Kadir, Gürcü ile işbirliği yapıp Veli’yi bulur. Onları dışarı çıkartıp Veli’yi alıp arabaya bindiriyor ve onunla hesaplaşacağı yere götürüyor. Bu arada Adem onları takip ediyor. Kadir, Veli’nin ellerini ayaklarını bağlayıp tüm hıncını alırcasına dövüyor ve Cansız’ın yerini söylemesini istiyor. Veli, onun yerini bilmediğini onun hayalet gibi olduğunu, o isteyince kendisini bulduğunu söylüyor.

Kadir’in annesinin yerini söylemesi konusunda sıkıştırmaları sonuç vermiyor ama gerçek adının Yusuf olduğunu öğreniyor. Kadir, Veli’yi öldürmeye niyetlidir ama Haydar müdür Kadir’i arar ve yapmamasını söyler. Kadir, onu emniyete teslim eder ama ne Zeynep ne de, Kerem’in annesi Veli’den korktukları için şikayetçi olmaz ve serbest kalır. Serbest kalmadan önce bir iyilik yapıp Kadir’in annesinin adresini verir.

KADİR, ANNESİNE KAVUŞUYOR!

Kadir, annesinin adresini bulur ve onunla karşılaşırlar. O anlar izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

 Çarpışma Dizisine Yeni Transfer Oyuncu! Cansız Karakterini Kim Canlandıracak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler