Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 74. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Süreyya Zor Durumda Kalıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 74. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Süreyya Zor Durumda Kalıyor!

İstanbullu Gelin dizisi Star tv ekranlarında 1 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin heyecanla beklenen 74. yeni bölümünde Boranlar konağında işler karışıyor. Okan’ın, İpek’e aşk itirafı yaptığı anlara şahit olan Süreyya zor durumda kalıyor. İstanbullu Gelin 74. bölüm fragmanı izle..

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Süreyya Zor Durumda Kalıyor!

İstanbullu Gelin 3 sezondur izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor ve ilk günkü kadar her bölümünü heyecanla izleniyor. Fikret ve İpek son anda araları bozulmuş ve Fikret, Okan ile İpek’in arasında gerçekten bir şeyler olduğunu, birlikte ev bakmaya gittiklerini öğrenmiş ve boşanmayı kabul etmişti.

İstanbullu Gelin 74. bölüm fragmanında; Süreyya İpek’in taşındığı eve onunla konuşmak için gidiyor ve kapı aralığından Okan’ın İpek’e aşk itirafına şahit oluyor. İpek Süreyya’ya, bu yanlış anlaşılmayı Fikret’e söylememesi için ağır sözlerle uyarıyor. Esma hanım İpek’in annesinden, Okan’ın ilanı aşkını Süreyya’nın bildiğini öğreniyor ve Süreyya’ya bunu biliyorsun ve nasıl söylemiyorsun diye üstüne yürüyor. O sırada Fikret’te merdivenlerden çıkıyordur ve annesinin konuşmalarını duyar.

İşte İstanbullu Gelin 74. bölüm fragmanı..

İstanbullu Gelin 73. bölümde yaşananlar!

Esma, İpek’in Okan’la ev bakmaya gittiğini öğrenir ve Süreyya, Okan’ın belkide ona yardım etmeye çalışıyordur diyor ama Esma hanım, ona kötü patlıyor. Konağın hanımı olmanın böyle söylüyor.

Dilara, Güneş’i  görünce deliye dönüyor!

Adem,evde yalnızken Güneş’e oğlunu göstermek için eve çağırır. Güneş, önce kabul etmez ama bulunduğu evin Osman’a ait olduğunu öğrenince kabul eder. Dilara eve döndüğünde onları bir arada görür ve çıldırır ve Güneş evden gider.

Okan’dan İpek’e ilanı aşk!

İpek, Fekret’le tam aralarının düzelmişken, Okan ile ev bakmaya gittiğinin öğrenilmesi ve bunu Fikret’in duyması aralarında bir uçurum açılmasına neden olur. İpek, ayrı bir eve taşınmaya karar verir. Okan, İpek’in yeni evine geliyor ve duygularını ona anlatıyor. İpek’e artık aralarında bir engel kalmadığından bahsediyor. Süreyya, İpek’i görmek için yeni evine gelir ve  açık olan kapıdan içeri girer. Süreyya şaşkınlık içerisinde tüm konuşmalara şahit olur ve ne yapacağını bilemez.

İstanbullu Gelin 73. Bölümde Yaşananlar! Okan’ın İtirafı Damga Vurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler