Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 73. Bölümde Yaşananlar! Okan'ın İtirafı Damga Vurdu!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 73. Bölümde Yaşananlar! Okan’ın İtirafı Damga Vurdu!

Star Tv’nin 3 sezondur beğenilerek izlenen dizisi İstanbullu Gelin 73. son bölümü ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde Fikret’in boşanmayı kabul etmesiyle gergin anlar yaşandı ve Boranlar konağı birbirine girdi. Tüm aile İpek’i suçlarken, Süreyya ipek’in tarafında idi ama öyle bir şeye şahit oldu ki şok oldu. İstanbullu Gelin 73. bölümde yaşananlar! Okan’ın itirafı damga vurdu.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Okan’ın İtirafı Damga Vurdu!

Dizinin son bölümünde, Boranlar gergin günler yaşadı. Fikret’in son anda boşanmayı kabul etmesinin sebebinin yine Okan olması aile fertlerini şaşkına çevirdi. Süreyya, İpek ile Fikret’in arasını düzeltmeye çalışırken Esma’dan tepki aldı. 73. bölümde başka neler oldu.

İstanbullu Gelin 73. bölümde yaşananlar!

Fikret ile İpeğin boşanma davası ertelenir. İpek, Fikret’e çok öfkelendi sebebinin yine Okan olduğunu, onunla ev bakmaya gittiğinin öğrenilmesi olduğunu öğrendiğinde ise kendini kimseye anlatamıyor.

Esma hanımın, İpek’in Okan’la ev bakmaya gittiğini öğreniyor ve Süreyya ortamı sakinleştirmek için, Okan’ın belkide ona yardım etmeye çalıştığını söylüyor ama Esma hanım, ona hanımlık dersi veriyor. Konağın hanımı olmanın böyle olamayacağını kırıcı bir şekilde söylüyor.

Dilara, Güneş ile Adem’i evde görünce deliye dönüyor!

Süreyya teyzesi ile Dilara’ya kız gecesi düzenler ve bebeği de Adem’e bırakırlar. Adem, Güneş’e oğlunu göstermek için yanına çağırır. Güneş, önce reddeder ama bulunduğu evin Osman’ın evi olduğunu öğrenince kabul eder ve eve gelir. Dilara eve erken dönünce onları bir arada görür ve deliye döner. Dilara’nın tepkisine çok üzülen Güneş evi terk eder.

Okan’dan İpek’e Aşk itirafı!

Fikret ile tam arasını düzeltmişken ve onu gerçekten sevdiğini itiraf etmişken hayatı alt üst olan İpek, yeni bir eve taşınmaya karar veriyor. Bu yaşananlardan sonra kendinde cesaret bulan Okan, İpeğin taşındığı eve geliyor ve artık kendisini ve İpek’i kandırmak istemediğini, onu kaybetmek istemediğini, bu süreçte hep kalbinde olacağını söylerken, Süreyya açık olan kapıdan içeri girer ve tüm konuşmaları dinler. Süreyya, Okan’ın bu konuşmaları karşısında şaşırır kalır. Aynı şekilde İpek de.

İstanbullu Gelin 73. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Esma’dan Konağının Hanımı Olma Dersi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler