Ana SayfaDizilerVurgun 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kemal Ve Oğlu Yakınlaşıyor!

İlgili Postlar

Vurgun 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kemal Ve Oğlu Yakınlaşıyor!

Fox Tv’nin yeni dizilerinden Vurgun yayınlanan 3. bölümüyle bölümüyle büyük beğeni almayı başardı. Dizinin heyecanla beklenen 4. yeni bölümü 24 şubat pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Vurgun 4. bölüm 2. fragmanı izle! Kemal ve oğlu yakınlaşıyor. Reyhan oğlu ve babasının güzel vakit geçirmesini uzaktan izleyip mutlu oluyor.

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Kemal Ve Oğlu Yakınlaşıyor!

Vurgun dizisinin son bölümünde, Kemal yıllar sonra oğlu ile ilk defa bağ kurmayı başarırken, Vedat, Kerem’in Kemal ile görüşmesine engel olamaya çalışıyor. Reyhan hala Kemal’i düşünüyor ve iyileşmesi için sevdiği reçelleri yapıp kız kardeşinden ona götürmesini istiyor ve hatta Asya hemşireye gidip ona bakmasını rica ediyor. Ama Kemal görmeye bile tahammül edemiyor.

Vurgun 4. bölüm 2. fragmanında, Kemal, oğlu Kerem ile güzel vakit geçiriyor. Kerem, ilk defa babasına sarılıyor onunla birlikte olmaktan çok mutlu oluyor. Reyhan ise uzaktan onların mutluluğunu izlemekle yetiniyor.

İşte 4. bölüm 2. fragman..

Vurgun Dizisi 3. Bölümünde Neler Yaşandı İşte Özeti!

Kemal, komadan uyandıktan sonra yaşadığı şoktan sonra çok sevdiği eşinin ihaneti hazmedemiyor ve evlilik yüzüğünü bahçeye gözyaşları içinde gömüyor. Reyhan, onu uzaktan seyrediyor ve Vedat’ın tehditlerinden dolayı gerçekleri ona anlatamıyor. Yüzüğü Kemal’in gömdüğü yerden çıkarıyor.

Reyhan, Kemal’in bir an evvel iyileşmesi için Asya hemşireye gidip ona yardım etmesini söylüyor. Asya, Kemal’in yanına gidip teklifini kabul ettiğini söylüyor ve gördüğü rüyayı anlatıyor. Kemal’de rüyasında benzer şeyler gördüğünü ve teklifini kabul ettiği için mutlu oluyor.

Vedat, yanan fabrikayı satmak için, yönetim kurulunu topluyor ama Reyhan’a haber vermiyor. Reyhan, Vedat’ın tuzağını son anda öğrenip toplantıya yetişiyor ve satılmaması için oy kullanıp Kemal’i şaşırtıyor.

Reyhan Kendi Kafasına Silah doğrultuyor!

Kemal, Vedat’la hesaplaşmak için silahını alıp Vedat’ı buluyor ve ona silah çekiyor. Vedat, ne zaman kendisini öldürürse o zaman Kerem’in babası olmaktan vazgeçeceğini söylüyor. Kayhan, Reyhan’ın yanına gelip çok kötü şeyler olabileceğini söylüyor. Reyhan, telaşla gidiyor ikisini kavga ederken görüyor ve yerde bulduğu silahı alıp kendi kafasına dayıyor.

Vurgun 4. Bölüm İlk Fragman İzle! Reyhan Vedat’ın Tehditlerine Boyun Mu Eğecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler