Ana SayfaDizilerVurgun 4. Bölüm İlk Fragman İzle! Reyhan Vedat'ın Tehditlerine Boyun Mu Eğecek?

İlgili Postlar

Vurgun 4. Bölüm İlk Fragman İzle! Reyhan Vedat’ın Tehditlerine Boyun Mu Eğecek?

Vurgun dizisi 3. yeni bölümü ile dün akşam izleyenleri ile buluştu. Fox tv’nin sevilen dizisinin 3. bölümü soluksuz izlendi. Kemal’in on yıl sonra uğradığı ihaneti öğrenmesi en yakın dostu tarafından oğlunun ve karısının elinden alınması büyük şok yaşattı. Vurgun 4. bölüm ilk fragman izle! Reyhan Vedat’ın tehditlerine boyun mu eğecek? merakla bekleniyor.

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Reyhan Vedat’ın Tehditlerine Boyun Mu Eğecek?

Dizinin 3. son bölümünde, Kemal yıllar sonra oğluyla bağ kurmaya çalışırken Vedat buna engel olmak istiyor. Reyhan hala Kemal’i düşünüyor  ve ona yardımcı olması için Asya hemşireye  gidiyor. Asya, Vedat’ın sırları ile ilgili bir şey bilmediğini söylese de Vedat “hatırlatırlar” diyerek ona gözdağı verdiğini söyleyemiyor.

Vurgun 4. bölüm ilk fragmanda,  Kemal ile Vedat’ın kavgasına engel olmak için kafasına silah dayıyor. Kemal, Kerem’in babası olduğunu ve bunun öğreneceğini söylüyor. Reyhan’a Kadir, sen benim gözlerimi açtığında zaten öldün sözleri ve Vedat’ın tehditleri arasında sıkışıp kalıyor.

İşte Vurgun 4. bölüm yeni fragmanı..

VURGUN 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 3. BÖLÜM ÖZETİ…

Kemal, içinde Reyhan yazan evlilik yüzüğünü parmağından çıkarıyor ve  evinin bahçesine gömüyor. Bu sırada Reyhan onu gözyaşları içinde  izlediğinin farkında değildir. Kemal’in oradan uzaklaşmasından sonra yüzüğü oradan çıkarıyor.

Reyhan, Kemal’e yardımcı olması için Asya’ya gidiyor. Asya, Kemal’in yanına gidip gördüğü rüyayı anlatıyor ve teklifini kabul ettiğini söylüyor. Ne ilginçtir Kemal de aynı rüyayı görmüştür. Vedat, Kemal’in oğlu Kerem ile yakınlık kurmasından rahatsızlık duyuyor.

Kemal, Vedat ile girdiği bu savaş yüzünden babasından kalan yanmış fabrikayı kaybetme tehlikesi yaşarken, Reyhan Kadir lehine oy kullanarak fabrikanın satılmasına engel oluyor.

Kemal, silahını alıp Vedat’ın yanına gidiyor. Kemal, Vedat’a silah doğrultuyor. Vedat, kendisini ne zaman öldürürse o zaman Kerem’in babası olmaktan vazgeçeceğini söylüyor. Kayhan’ın söyledikleri ve Vedat ile telefonda yaptığı konuşmalar üzerine büyük bir endişeye kapılan Reyhan, yaşanabilecek kötü olayları engelleyebilmek için şirkete gidiyor ve kapıyı açtığında gördükleri karşısında şok oluyor. Yerden silahı alıp kendi kafasına doğrultuyor.

 Vurgun 3. Bölüm 3. Fragman İzle! Reyhan Kemal’i Gizlice İzliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler