Ana SayfaDizilerKuzgun 3. Bölüm Önizleme Yayınlandı! Kuzgun İntikam İçin Mi Geri Döndü?

İlgili Postlar

Kuzgun 3. Bölüm Önizleme Yayınlandı! Kuzgun İntikam İçin Mi Geri Döndü?

Star Tv’nin yeni dizisi Kuzgun 2. bölümü ile dün akşam izleyicisi ile buluştu. Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik’in paylaştığı yeni dizinin ilk iki bölümü büyük beğeni ile izlendi. Kuzgun 3. bölüm önizleme yayınlandı. Kuzgun intikam için mi geri döndü detaylar haberimizde.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Kuzgun İntikam İçin Mi Geri Döndü?

Kuzgun 2. son bölümü ekrana geldi. Yayınlanan 2. yeni bölümde, Kuzgun yıllar sonra ortaya çıkıyor ve Dila’yı buluyor. Dila’nın babasının büyük iftirası ile babasını ve ailesini kaybeden Kuzgun sokaklarda büyüyor. İntikam için mi geri döndü yoksa hakkı olan parayı alabilmek için mi?

Kuzgun dizisi 3. bölüm ön izlemede, Kuzgun’la karşı karşıya gelen Dila, intikam için mi geri döndüğünü soruyor. Kuzgun, intikam için dönmediğini ve artık güçlü biri olmak için döndüğünü kendisine güvenmesini istiyor. Dila, ona güvenmesini ispatlaması için hayatını tehlikeye atıyor.

İşte dizinin Ön izlemesi..

Kuzgun Dizisi 2. Son bölümde yaşananlar!

Dila, Kuzgun’un ailesinin yaşadığı evin karşısındaki eski kendi evlerinin anahtarını ona veriyor. Kuzgun, evden annesini ve kardeşlerini izliyor ama karşılarına çıkmıyor.

Dila’yı evinin çevresinde gören Meryem, geçmişin acısını çıkarıyor ve onu mahalleden kovuyor. Kuzgun, evden çıkarken annesi Meryem’le karşılaşıyor ama önce Meryem onu tanımıyor. Daha sonra yanından geçenin Kuzgun oğlunu anlıyor. Arkasından feryat edercesine ‘Kuzgun’ diye bağırıyor. O an ikisi için de zaman duruyor.

Dila çektiği vicdan azabından kurtulmak istiyor!

Dila ile Kuzgun arasında yakınlaşma başlıyor. Dila çektiği vicdan azabından kurtulmak içini rahatlatmak için bir fırsat yakalıyor. Dila ise Kuzgun’un geçmişte yaşadıklarını öğrenince yarası daha da derinleşiyor.

Kuzgun geçmişin acısını çıkarmaya Rıfat’a babasının yaşadığını yaşatmayı istiyor. Kuzgun Rıfat’ın yanında şoför olarak işe başlıyor. Rıfat’ın mallarının gizli olduğu depolardan biri kundaklanıyor. Bunu bir fırsat olarak gören Kuzgun depoyu ateşe vereni yakalıyor.

Bu arada Terzi Derviş, Kuzgun’a başlattığı savaşta kurban vermeye hazır olup olmadığını soruyor. Bu soru karşısında afallayan Kuzgun, “Ben buraya kurban vermeye dönmedim ben buraya onları kurban etmeye döndüm” diyor. Kuzgun’un intikam sözlerinin ardından Derviş ona, ‘Dila’yı ne yapacaksın?’ diyor.

 Kuzgun Dizisi İlk Bölümü İle Dikkat Çekti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler