Ana SayfaDizilerSurvivor'a Yeni Katılacak Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’a Yeni Katılacak Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor’da salı günü oynanan oyunlardan sonra yunan takımından bir yarışmacı elenmişti. Yunanistan takımına, eski Survivor şampiyonu Katerina Dalaka’nın katılacağının belli olmasının ardından gözler Türk takımına katılacak olan isme çevrilmişti. Survivor’a yeni katılacak yarışmacı belli oldu.

Sabriye Şengül Kimdir?

Survivor’a Yeni Katılacak Yarışmacı Belli Oldu!

Acun Ilıcalı Survivor son bölümde, zorlu bir sezonda olduklarını ve Yunan takımına önemli ve güçlü takviye bir isim geleceğinin açıklanmasından sonra Türk takımına katılacak isim merak ediyordu ki. Sabriye Şengül, sosyal medya hesabından Survivor’a katılacağını duyurdu.

Sabriye Şengül Tekrar Survivor’da!

Sabriye Şengül, Survivor’a 2017’de de katılmış, performansı ve takım içindeki davranışları ile en dikkat çeken isimlerden biri olmuştu. Sabriye Şengül, yeniden Survivor’da olacak. Kick boks’ta dünya çapında aldığı madalyalarla dikkat çeken Sabriye Şengül Survivor Türkiye-Yunanistan’a dahil oldu.

İki Defa Dünya Kick boks şampiyonu olan Sabriye Şengül sosyal medya hesabından, Survivor’a gitmesinin kendisini içinde süpriz olduğunu, parkurlarda elinden gelen rekabeti göstereceğini açıkladı.

 Sabriye Şengül Kick Boks’da İkinci Kez Dünya Şampiyonu Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler