Ana SayfaÜnlülerHesabı Çalınan Merve Sanay'ın Hangi Fulbolcu İle Gizli Mesajları Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Hesabı Çalınan Merve Sanay’ın Hangi Fulbolcu İle Gizli Mesajları Ortaya Çıktı

Sosyal medya hesablarından cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren internet fenomeni Merve Sanay’ın Instagram hesabı çalındı. Güzel Fenomenin ortaya çıkan ünlü bir futbolcuyla yazıştığı mesajları Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yarattı, Peki ünlü futbolcu kim? Merak edilen Tüm detaylar Haberimizde..

Merve Sanay Cesur Paylaşımları İle Yine Sosyal Medyayı Salladı!

Merve Sanay’ın Hangi Ünlü Fulbolcu İle Mesajları Ortaya Çıktı?

Son zamanların en popüler fenomenlerinden olan Merve Sanay’ın Instagram hesabı, internet korsanları tarafından ele geçirilince Milan’da forma giyen ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile mesaj iletileri ortaya döküldü. Kendi Instagram sayfasının Hikaye kısmından paylaşılan özel mesajlar için açıklama yapmaya çalışan ünlü fenomen hesabının çalındığını duyurarak;  “İçeri girmeniz için elimden geleni yapacağım. Geçmişimi paylaşsanız ne olur paylaşmasanız ne olur. Özel mesajlarımı paylaşmanız suç… Ben bugünlere kolay gelmedim. Benim kimseye zararım yok.”  ifadeleriyle açıklama yaptı.

Merve Sanay Kimdir?

İşte Merve Sanay’ın Ortaya Çıkan Mesaj Görüntüleri;

Merve Sanay: “Kimse Kimsenin Üstüne Gitmesin.”

Merve Sanay yaptığı açıklamasını devamında şunlarıda aktardı; “Ben Hakan ile eşiyle boşanma aşamasında konuştum. O zaman boşanmak üzereydi. Sonra barıştı; şimdi çocukları olacak. Yazışma iki gün sürdü. Kimse kimsenin üstüne gitmesin.”

Hakan Çalhanoğlu kimdir?

Merve Sanay Hacklendi! Hakan Çalhanoğlu'nun Bomba Mesajları İfşa Oldu, System.String[]

Hakan Çalhanoğlu Geçen Yıl Boşanma Kararı Almıştı!

Hakan Çalhanoğlu çocukluk aşkı Sinem Çalhanoğlu ile 2017 yılının Mayıs ayında Almanya’da dünya evine girmişti. Ünlü fulbolcu geçtiğimiz yıl temmuz ayında bir duyura yaparak “Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için boşanacağım” açıklamasını yapmıştı. Fakat sonrasında Ünlü fulbolcu eşinden ve ailesinden özür dileyerek boşanma kararından vazgeçmişti. Hakan Çalhanoğlu ve Sinem Çalhanoğlu çiftinin bir kızı bebeği bekledikleri öğrenilen bilgiler arasında geliyor.

Hakan Çalhanoğlu’nun Bebeği Göründü!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler