Ana SayfaKimdirMerve Sanay Kimdir?

İlgili Postlar

Merve Sanay Kimdir?

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla kitleleri sık sık hayrete düşüren sosyal medya fenomeni Merve Sanay Kimdir? Merve Sanay Kaç Yaşında? Merve Sanay Aslen Nerelidir? Merve Sanay Hangi Burç? Merve Sanay’in biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Merve Sanay Kaç Yaşında? Merve Sanay Aslen Nereli? Merve Sanay Hangi Burç?

Merve Sanay 1 Ocak 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Şu anda 22 yaşında olan güzel fenomen Merve Sanay’ın burcu Oğlak’tır.

Merve Sanay Kimdir?

Merve Sanay, 1 milyonu aşkın takipçisi olan sosyal medya fenomenlerinden biridir.  Bu kadar fazla takipçiye sahip olmasının en büyük nedenlerinden biri ise geçtiğimiz sene sokak ortasında dayak yeme olayıydı. Aynı zamanda Periscope ile de pek çok hayran kitlesine sahiptir. Periscope üzerinde 549 bin takipçisi var. Hatta bu mecrada dünya çapında kendisine rakip olan kişiye bile 500 bin fark atıyor.   Güzel fenomen şu sıralar ise akıllara zarar bir paylaşım yapması ile gündemde. Ancak ne iş yaptığı hakkında kimsenin tam olarak bir bilgisi yok. Tüm bunlarla birlikte Dj’lik yaparak gece kulüplerinde sık sık partiler düzenliyor.

Aynı zamanda da düzgün fiziği ile de oldukça dikkat çekiyor.  Merve Sanay 58 kilo ve 1.78 cm. boyunda. Onu takip eden kişiler tarafından dikkat çekmek ve takipçi kitlesini arttırmak için bu tür paylaşımlar yaptığı söyleniyor. Özellikle evlerine gelen pizzacıya çıplak olarak kapı açması kişiler arasında tamamen olay yarattı. Bir de bunun üzerine arkadaşı tarafından kaydedilmiş olan o anların görüntüsünü Instagram’dan paylaştılar. Bu görüntüler Merve Sanay’ın kapıyı sadece iç çamaşırı ile açtığı videoydu. Bu paylaşımdan sonra sosyal medayada takipçiler adeta birbirne girdi ve ortalık karıştı. Bu sayede yüzlerce yorum geldi. Şu günlerde ise Türk Lokumu adlı sinema filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler