Ana SayfaÜnlülerHakan Çalhanoğlu'nun Bebeği Göründü!

İlgili Postlar

Hakan Çalhanoğlu’nun Bebeği Göründü!

Hakan Çalhanoğlu’nun bebeği göründü! Geçen yıl evlendiği çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu’dan boşanacağını açıklayan ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun bebeği göründü. Ayrılmak üzere olan çiftten Sinem Gündoğdu’nun son hali, görenleri şoke etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

“Hakan Çalhanoğlu’nun Acilen Edep ve Terbiye Dersi Alması Gerekiyor”

Dillere Destan Bir Düğün

Hakan Çalhanoğlu’nun bebeği göründü! Geçtiğimiz yıl çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile dillere destan bir düğün ile dünya evine giren Milan’lı ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde eşi Sinem hakkında yaptığı zehir zemberek açıklamar ile magazin gündeminden günlerce inmemişti.

Hakan Çalhanoğlu Yine Yakalandı

Zehir Zemberek Bir Açıklama ile Duyurdu

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile boşanacağını duyuran Hakan Çalhanoğlu, “Sevgili arkadaşlar, evliliğe olan saygım nedeniyle boşanma sürecim hakkında yorum yapmama kararı almıştım. Ancak ne yazık ki bu sessizliğimin istismar edildiğini ve bilinçli olarak boşanmamamızdaki suçun bana ait olduğu izlenimi yaratılmaya çalışıldığını görüyorum. Şerefim ve ailem kötülendiği için, boşanma sürecim hakkında açıklama yapmak durumundayım.

Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarını yerine getirecek, ancak eski eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım. Davanın görüleceği güne kadar bekleyecek ve mahkemede boşanma kararıma neden olan tüm olayları anlatacağım. Ancak gerçeği öğrenciğiniz zaman beni anlayabileceksiniz” diyerek bir anda herkesi şoke etmişti.

Hakan Çalhanoğlu kimdir?

‘Sinem Hakan’ı Aldatmış!’

Eşi Hakan Çalhanoğlu’nun bu açıklamaları karşısında bir açıklama yapan Sinem Gündoğdu, hamile olduğunu belirtip ” Sevgili Hakan, saldırmak kendini savunmanın en iyi yoludur derler. Bende senin gibi (Ne kadar susabildiysen?) suskunluğumu korumak istiyordum. Lakin; yaptığın açıklamada insanları yanlış yerlere, kirli düşüncelere yönlendirmiş olmasaydın keşke.

Yapmış olduğun açıklamadan sonra insanlar “Sinem Hakan’ı aldatmış!” “Hakan babalık testi yaptırmak istiyor” vs. gibi düşündüler.

Kısa ve net cevaplıyorum: Seni ne birlikteliğimizde ne de evliliğimizde asla aldatmadım. Bunu herkesten önce sen biliyorsun. Bu hakkında daha fazla durup hesap vermeyeceğim. Kaldı ki benim hakkımda bu zamana kadar “10 defa birlikte oldum ama her seferinde korundum” diye haberler çıkmadı. Veya başkaları ile fotoğraflarım medyada mevcut değildir.

Görünen köy klavuz istemez diyeceğim ama çevremizde bunları inatla, ısrarla görmezden gelenler var. Neyse Allah’a yakın bana uzak olsunlar.

Gebelik konusuna gelince; Evet hamileyim.

Biliyorsun artık ikimizde ebeveyn olmak istiyorduk. Bunun için çocuk sahibi olmaya karar verdik. Hamile olduğumu ayrılma sürecinde öğrendim. Bebeğim başkalarının işlediği günahların bedelini ödeyemeyecek kadar masumdur. Bebek konusunu riskli dönemim geçene kadar açıklamak istemezdim ama mecbur bırakıldım. Bunu sağlayanlara da ayrıca teşekkür ederim. Saygılarımla Sinem” diyerek eşine sosyal medya aracılığı ile cevap vermişti.

Hakan Çalhanoğlu’nun Bebeği Göründü!

Önceki gün sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşan Sinem Gündoğdu, karnı burnunda hali ile dikkat çekti. İşte Gündoğdu’nun karnı burnunda hali:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler