Ana SayfaDizilerDizi Setinde Ünlü Oyuncuyu Duygulandıran Anlar Yaşandı..

İlgili Postlar

Dizi Setinde Ünlü Oyuncuyu Duygulandıran Anlar Yaşandı..

Dizi setinde ünlü oyuncuyu duygulandıran anlar yaşandı… Dizi setinde küçük yaşlarda ki halini oynayacak minik oyuncuyu görünce duygulanan ünlü kim? Minik oyuncu hakkında neler söyledi? Duygularını nasıl ifade etti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisinin Tanıtımı Ağlattı

Dizi Setinde Ünlü Oyuncuyu Duygulandıran Anlar Yaşandı..

Dizi setinde ünlü oyuncuyu duygulandıran anlar yaşandı… Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin setinde duygusal anlar yaşandı.

Yapımcılığını Birol Güven’in yaptığı, senaryosunu Birol Güven – Murat Aras – Eray Yasin Işık’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu merakla beklenen Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Çok Yakında Show Tv’de İzleyiciler ile Buluşuyor

Dizinin başrol karakterlerinden birisini canlandıran ünlü oyuncu Burcu Kara, yakında Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşmaya hazırlanan dizide çocukluğuna geri dönüyor.

Burcu Kara kimdir?

Burcu’nun Çocukluğu Minik Alisa’ya Emanet

Serpil karakterine canlandıracak Burcu Kara’nın çocukluğunu minik oyuncu Alisa Sezen Sever oynayacak. Aylar süren arayışlar sonucunda role uygun bulunan Alisa’nın, çocukluğunu oynayacağı Burcu Kara’ya benzerliği dikkat çekiyor.

Çok Değişik Bir His, İnsanı Çok Düşündürüyor

Burcu Kara, “Alisa çok tatlı bir kız, onlara bakınca duygulanıyorum. Onların sahnelerini izliyorum. Çok değişik bir his, insanı çok düşündürüyor.” sözleriyle duygularını ifade ederken, ikilinin yayınlanan fotoğraf kareleri beğeni topladı. Alisa Sezen Sever’i 80’li yıllarda, Burcu Kara’yı ise 90’lar ve günümüz zamanında göreceğimiz Keşke Hiç Büyümeseydik samimi hikayesiyle yakında izleyicileriyle buluşacak.

Burcu Kara’nın Canlandırdığı Serpil’in Hikayesi

Babasının ölümüyle çocukluk ve gençlik yıllarını sıkça hatırlayacak olan Serpil çocukluğunu çok başarılı bir öğrenci olarak geçirmiş, zeki bir kızdır. Babasının öldüğü gün Serpil için de büyük bir değişim başlayacaktır. Ailede aksayan ilişkileri yönlendirecek olan Serpil, babasının hayalini kurduğu o büyük aileyi tekrar bir araya getirmeye çalışacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler