Ana SayfaDizilerKoca Koca Yalanlar Dizisinin Yükseliş Hikayesi Başladı

İlgili Postlar

Koca Koca Yalanlar Dizisinin Yükseliş Hikayesi Başladı

Koca Koca Yalanları dizisi ilk 3 bölümde konusundan dolayı oldukça tepki almıştı. Peki dizinin şuan ki durumu ne? Tepkiler azaldı mı? Detaylar haberimizde…

Koca Koca Yalanlar Dizisinin Yükseliş Hikayesi Başladı

Koca Koca Yalanlar dizisinin ilk 3 bölümü tepkilere sebep olmasına karşın, bu tepkilerin ilk bölümde çok yoğun olduğunu sonraki 2 bölümde tepkiler oldukça azaldığı gözle görülüyor. Bu durum dizinin yükselişe geçeceğine işaret olarak yorumlanmakta.

Dizinin 4. bölümü 3 Eylül Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak. İzleyicilerin diziye ısınmaya başladığı da sosyal medyadaki yorumlardan anlaşılmakta. Ayrıca diziye yönelik aldatmayı meşru ve normal gösteriyor eleştirileri de dizinin yeni bölümleri ile birlikte çok da dillendirilmemeye başladı.

Koca Koca Yalanlar Dizisi Konusu Ne?

Şener Şen’in ‘Aşık Oldum’ adlı filminden de izler taşıyan Koca Koca Yalanlar dizisinde çocukları Umut, Aliş ve Ilgaz’ı büyüten ev hanımı Müjgan ile onun 17 yıllık eşi muhasebeci Ahmet’in eğlenceli hikâyesi ekrana geliyor. Evliliğinin mutlu mesut gittiğini sanan Müjgan, işlerin hiç de sandığı gibi olmadığını, eşinin muhasebesini tuttuğu bir mağaza çalışanına tutulduğunu anlıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler