Ana SayfaDizilerTv8 Kanalının Dizi Atakları Devam Ediyor

İlgili Postlar

Tv8 Kanalının Dizi Atakları Devam Ediyor

Genellikle yayınladığı yarışma programlarıyla alıştıran Tv8 kanalı yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Dizi atakları ile sık sık konu olan Tv8 kanalı dizi ataklarına devam ediyor. Yeni projenin başrolleri kimler? Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı TV8 ‘in Dizi Bombasını patlattı!

Tv8 Kanalının Dizi Atakları Devam Ediyor!

Genellikle yayınladığı yarışma programlarıyla alıştıran Tv8 kanalı yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Dizi atakları ile sık sık konu olan Tv8 kanalı dizi ataklarına devam ediyor. Yeni projenin başrollleri nelli oldu.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Tuvana Türkay’ın şanslı partneri Ahmet Kural oldu. Komedi filmleri ile karşımıza çıkan, sempatisi ile herkesin dikkatini çekebilen Ahmet Kural ile Tuvana Türkay komedi dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

İkilinin Sevenleri Çok Heyecanlı

Acun Ilıcalı TV8 bombalarını bir bir patlattı! Yeni sezonda neler yayınlanacak?

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, tv8 ekranlarında yayınlanacak bir komedi dizisiyle ekrana dönüş yapma hazırlığında. Dizinin Ekim ayının ortalarında sete çıkması planlanmakta. Dizide Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte rol alacak olan Tuvana Türkay, Kural’ın canlandıracağı karakterle aşk yaşayacak.

İkilinin sevenleri sosyal medya da çok yakıştırdıklarını, projeyi bir an önce beklediklerini yazmaktalar. Dizi projeleriyle ön plana çıkmak için hazırlanan Tv8, ataklarına devam ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler