Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı TV8 bombalarını bir bir patlattı! Yeni sezonda neler yayınlanacak?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı TV8 bombalarını bir bir patlattı! Yeni sezonda neler yayınlanacak?

Acun Ilıcalı TV8 bombalarını bir bir patlattı! Yeni sezonda neler yayınlanacak? Acun Ilıcalı, konuk olarak katıldığı programda TV8 kanalının yeni sezonuna dair açıklamalarda bulundu. Kanalın yeni sezonunda yayınlanacak dizileri de açıklayan Ilıcalı, bombaları bir bir patlattı. Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Acun Ilıcalı’dan bomba açıklamalar

Ünlü televizyoncu ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ isimli programda katılarak Hakan Ural ve Esra Eron’un konuğu oldu. Ilıcalı, programda TV8 kanalının yeni sezonu hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı kimdir?

TV8’de yeni sezon dizileri

TV8 kanalının yeni sezonda iki dizi projesi olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, “‘İki dizi projemiz var. Birisi Jet Sosyete. Yeni sezonda bizde olacak. Diğer ise sevgili Fatih Aksoy’la yapacağımız iddialı bir dizi projesi. İkinci iş olarak sevgili Fatih Aksoy’la çok güzel bir projeye başlıyoruz, yeni bir dizimiz olacak. Kendisinin çok inandığı, bizim ekibin çok inandığı bir proje.” dedi.

TV8’e bomba transferler

Acun Ilıcalı, kanalın bir dizi daha yapma ihtimalini olduğunu da vurgulayarak “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim.” dedi. Sürprizlerin bitmeyeceğinin sinyalini veren Ilıcalı, Masterchef Türkiye hakkında bilgi vererek, Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar’ın bundan sonraki yeni sinema projelerinin de TV8’de ekrana geleceğini belirtti. Ilıcalı, ‘Belki bundan sonra bir dizi daha yapacağız. Bomba bir iki transferimiz daha var ancak onları şimdi açıklamayacağım. O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda da sürprizlerimiz olacak.” diye konuştu.

Gülse Birsel’den örnek davranış

Yeni projelere dair yaptığı açıklamaları ile heyecan yaratan Acun Ilıcalı, programda Gülse Birsel ile dostluklarının çok eskiye dayandığını ifade ederek, aralarında geçen bir anıyı şöyle anlattı: Gülse ile biz çok uzun yıllardan beri tanışırız. Kimsenin bilmediği olaylar vardır, ben bunu söylemek istiyorum. Seyircilerimiz de bunu bilsin istiyorum çünkü ben iyiliklerin saklanmasından yana değilim. Neden değilim, örnek olmasını istiyorum. Yıl 2009, yani bundan 9-10 yıl önce Var mısın Yok musun’da bir yarışmacı gerçekten acayip heyecanlı bir yarışma geçirdi. Uğraştı, uğraştı, uğraştı ve sonunda kaybetti. Gereksiz risk almadı, devamlı bir şeyler yapmaya çalıştı. Parayı yakalasa kabul edecek, yakalayamadı o teklifi. O teklifi yakalayamayınca da kaybetti. Gecesinde de hemen Gülse Birsel aradı. “Senden tek bir şey rica ediyorum, bu arkadaşımızın lütfen bana telefonunu bul. Çünkü ben uyuyamayacağım yoksa. Onun kaybettiği miktarı ben karşılayacağım’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler