Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil: Yaşar ile 7-8 sene önce yakınlaşmıştık

İlgili Postlar

Seren Serengil: Yaşar ile 7-8 sene önce yakınlaşmıştık

Sosyal medya üzerinden paylasimlarina araliksiz devam eden Seren Serengil kiminle daha evvel de birliktelik yaşamıştı? Doğa üstü güçleri olduğunu mu düşüyor? Çocuk yapmak istiyor mu? İşte haberimiz…

Tek korkum Eşimi Kaybetmek

Fahrettin Aslan’ın sahibi olduğu Maksim gazinosunda henüz 16 yaşında sahneye çıkarak  ‘ en genç kadın assolist’ unvanını aldığı günden beri adından her daim söz ettiren Seren Serengil, gazeteci Tülay Demir Oktay’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seren Serengil, Yaşar İpek’le birlikteyken eski sevgilisi Özay Bakır’a neler yazdı?

“Günde 200-300 mesaj geliyor, çoğu “Çocuğun olsun diye her gün dua ediyoruz” diyor. Allah herkese hak ettiği yaşamı sunuyor bence. Cennet de cehennem de bir anlamda bu dünyada diye düşünüyorum.”

 

Yaşar İpek ile neredeyse 20 yıl önce tanıştıklarını söyleyen Seren Serengil; cezaevi sürecinde İpek’in yanında duruşunun, hapishanede bulunduğu üç gün zarfında oranın kapısından ayrılmayışının ve yazdığı notların onu ayakta tuttuğunu söyledi. Kafasındaki Yaşar İpek imajının arabesk şarkı söyleyen ve arabesk bir yaşantısı olduğunu belirten Serengil; İpek’i daha yakından tanıdıkça,gezip dolaştığı yerleri gördükçe söylediği müzik tarzıyla alakası olmayan bir yaşam sürdüğünü fark etmiş.

Yaşar İpek kimdir?

Ayaklarımı Yerden Kesiyor

En büyük korkusunun eşini kaybetmek olduğunu açıklayan Seren Serengil, “Ayaklarımı yerden kesiyor. Kadınlar ilişkiyi götürmek için çok uğraş verirler, hep karşılarındaki adamın ruh haline göre hareket etmek zorunda kalırlar ya. Öyle bir şey yok işte. İlk defa hayatımda rahat ettim. Beni düşünen, beni koruyan bir adam var. Üstümü örter, saçımı okşar. Baba şefkatini onda gördüm ben.” diyerek duygularını açıkladı.

Seren Serengil ve Yaşar İpek selülit davası açıyor!

İlişkiler konusunda ilginç bir durumundan bahseden Seren Serengil; enteresan çözümcül bir durumunun olduğunu, ne söylese çıktığını söyledi.

Seren Serengil kimdir?

Başka bir kanala transfer olduğu,format degişikliği yapıp yapmayacağı sorulan Seren Serengil, bir TV starı olduğunu, magazinci olmadığını belirtti. Sözlerine magazini sevdiğini,magazinin içinde olduğunu ama başka formatlara da açık olduğunu belirterek devam eden Serengil; yeni yayın döneminde de televizyonda olacağını söyledi.

Bana hiçbir sanatçıyla, hiç kimseyle ilgili yasak koymayın. Aksi takdirde çalışmam.

Programda ele aldığı konuları belirlemesi ile ilgili olarak ise, “Ben kanala gittiğim ilk gün şunu söyledim: Bana hiçbir sanatçıyla, hiç kimseyle ilgili yasak koymayın.Aksi takdirde çalışmam. Çünkü o zaman çifte standart olur. Arkadaşım da olsa kardeşim de, fark etmez. Bu programı yapıyorsam hakkaniyetli davranmak ve inandığım ne varsa söylemek zorundayım.Bana bin tane telefon geldi “Şunları konuşma, bu konuyu kapat” diye. Konuşmalarımı engellenmeye çalıştılar ama kabul etmedim.İyinin de kötünün de bilinmesi için konuşmam gerekiyordu. Bu uğurda bedel de ödedim ama diğer yandan bazı çiftlerin yuvasını kurtardım.” şeklinde yorum yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler