Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ve Yaşar İpek selülit davası açıyor!

İlgili Postlar

Seren Serengil ve Yaşar İpek selülit davası açıyor!

Seren Serengil ve Yaşar İpek geçtiğimiz günlerde basına düşen görüntüler nedeniyle dava açacağını duyurdu. Selülit tartışmasına neden olan dava, sosyal medyada selülit davası olarak değerlendirilmeye başlandı.

Geçtiğimiz günlerde özel bir tatile çıkan Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin özel bir teknede çekilen görüntüleri kısa sürede tüm Türkiye’de ilgi odağı olmuştu. Çekilen fotoğraflar üzerinden Seren Serengil’in selülitlerine dair vurgular yapılırken o dönem içerisinde Seren Serengil ve Yaşar İpek fotoğrafları çeken basın kurumuna ve kişilere sitem dolu açıklamalar yapmıştı. Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından video da paylaşan çiftin şimdi ise konuyu yargıya taşıyacağı öğrenildi. Davanın gerekçesi ise izinsiz fotoğraf çekimi ve selülitli gösterilmeye çalışılmaları oldu.

Seren Serengil selülit haberlerine sitem etti: Ahlaksızlar!

Seren Serengil ve Yaşar İpek fotoğraflardan rahatsız oldu

Çift yaptığı açıklamalarda fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını söylese de fotoğraflardan rahatsız olduklarını da fotoğrafların kaldırılmasını isteyerek belli etti.

Seren Serengil kimdir?

5 bin liralık tazminat davası

5 bin liralık tazminat davası da isteyen çift, konuyla ilgili İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuru yaptı.

Yaşar İpek kimdir?

Avukattan açıklama

Çift adına açıklama yapan avukat Akdemir ise dilekçesini paylaştı. Avukat “Davalılar tarafından yayımlanan 21 Haziran 2018 tarihli “Canlı Masa” isimli programa bir fotoğrafçı, bir estetisyen ve bir de psikolog bağlanarak müvekkil Seren Serengil’in gizlice ve izinsiz olarak çekilen fotoğraflarında photoshop olmadığını, estetik anlamda koldan ayak bileğine kadar selülitli olabilme ihtimalinin olduğunu ve Serengil’in psikolojik olarak eleştiriye açık olmadığını kabul ettirmeye çalışmışlardır. Davalılar özellikle yayına psikolog bağlandığında psikoloğa sordukları sorularla müvekkili şizofren ve narsist olarak nitelendirmeye çalışmışlardır.” dedi.

Bu açıklamalar sonrasında davaya gözler çevrilirken davanın nasıl sonuçlanacağı ise merak ediliyor.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2587079/2587079-728xauto.jpg

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler