Ana SayfaDizilerAvlu Dizisinin Yeni Müdürü Belli Oldu! Cezaevinin Yeni Müdürü Kim Oldu?

İlgili Postlar

Avlu Dizisinin Yeni Müdürü Belli Oldu! Cezaevinin Yeni Müdürü Kim Oldu?

Avlu Dizisinin Yeni Müdürü Belli Oldu! Cezaevinin Yeni Müdürü Kim Oldu? Geçtiğimiz sezon ekranlarda fırtınalar estiren Avlu dizisinde Melis müdürün gidişi ile yeni cezaevi müdürü arayışına geçilmişti. Aranan müdür sonunda bulundu. Avlu dizisinin yeni cezaevi müdürü belli oldu. Avlu’nun yeni cezaevi müdürü karakterine kim hayat verecek? Detaylar haberimizde…

Avlu Dizisine Son Dakika Sürprizi

Avlu dizisi için heyecanlı bekleyiş

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına iddialı bir giriş yapan Avlu dizisi, gerek birbirinden kıymetli oyuncu kadrosu, gerekse sıra dışı hikayesi ile dikkat çekmişti. Başladığı anda yakaladığı başarısını tüm sezon boyunca istikrarlı bir şekilde sürdüren Avlu dizisi, unutulmaz bir sezon finaline imza atmıştı.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu dizisine yeni oyuncu

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur gibi isimlerin baş rolünde yer aldığı Avlu dizisinin sezon finali bölümünde cezaevi müdürünü oynayan Melis müdür karakteri, görevinden alınmıştı. Böylelikle, cezaevinin yeni müdürünün kim olacağı merak edilmeye başlandı.

Avlu dizisinin yeni cezaevi müdürü kim oldu?

Avlu dizisinin yeni cezaevi müdürü belli oldu. Dizinin oyuncu kadrosuna cezaevi müdürü olarak başarılı oyuncu Nürgis Öztürk’ün getirilmesine karar verildiği duyuldu. İddialara göre; Nergis Öztürk Avlu dizisinin yeni cezaevi müdürü olacak.

Nergis Öztürk Kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda Avlu dizisinin cezaevi müdürü olarak farklı isimler gündeme gelmişti. İlk olarak Hülya Avşar’ın yeni müdür olması düşünüldüğü iddia edilmiş, ancak Avşar kızına dizi için herhangi bir teklif gitmediği öğrenildi. Hülya Avşar’ın aksine, Canan Ergüder’e teklif götürüldüğü iddia edilmişti.

Avlu dizisinin sezon finalinde çıkan isyanda Azra Kaya (Ceren Moray) Jale Şahin (Şeyla Halis) ve Hasret Şengül (Ayça Damgacı) ve Kudret Öztürk’ü (Nursel Köse) karakterleri bıçaklanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler