Ana SayfaKimdirNergis Öztürk Kimdir?

İlgili Postlar

Nergis Öztürk Kimdir?

Nergis Öztürk kimdir? Nergis Öztürk nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir? Nasıl ünlü oldu? Kariyeri boyunca hangi projelerde yer aldı? Nergis Öztürk hakkında merak edilen her şeyi sizler için bir araya topladık. Detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Nergis Öztürk kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir?

Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 tarihinde İzmit’in Kandıra ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Orduludur. Annesi öğretmen, babası ise elektrik teknisyeniydi. 25 Mayıs günü dünyaya gelen Nergis Öztürk, ikizler burcudur.

Nergis Öztürk’ün eğitim hayatı

Öztürk, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Ardından da Bahçeşehir Üniversitesinde İleri Oyunculuk Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Nergis Öztürk’ün kariyeri

Oyunculuk eğitimini başarı ile tamamlayan Nergis Öztürk, ilk deneyimini 2005 yılında Körfez Ateşi isimli projede rol alarak yaşadı. Ardından, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, Barda, Kızlar Yurdu gibi daha birçok dizi ve filmde rol aldı. Nergis Öztürk, günümüzün başarılı ve aranan oyuncularından biridir.

Nergis Öztürk’ün evlilikleri

Başarılı oyuncu Nergis Öztürk, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Cemal Toktaş ile evlendi. Evlilikleri, hala daha devam ediyor.

Nergis Öztürk’ün rol aldığı dizi ve filmler

2005 Körfez Ateşi

2005 Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?

2006 Barda

2006 Kızlar Yurdu

2007 Karayılan

2006 Hatırla Sevgili

2009 Kıskanmak

2010 Atlıkarınca

2010 Doktorlar

2011 Gişe Memuru

2012 Yeraltı

2012 Böyle Bitmesin

2012 Eve Dönüş: Sarıkamış 1915

2017 Bu Sayılmaz

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler