Ana SayfaDizilerAvlu Dizisine Son Dakika Sürprizi

İlgili Postlar

Avlu Dizisine Son Dakika Sürprizi

Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayıp, kısa sürede herkesin takip ettiği bir dizi haline gelen Avlu’da son dakika sürprizi! Avlu dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. O iddia nedir? 2. sezonda oyuncu kadrosuna kim dahil olacak? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenler…

Star TV Avlu Dizisi Hakkında Çarpıcı İddialar…

Yüksel Aksu’nun Yönetmenliğinde

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına bomba gibi başlayan Avlu dizisi Limon Film imzalı. Projenin baş rollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturuyor.

Kulislerde Avlu dizisi ile ilgili flaş bir iddia atıldı. Yeni bir oyuncunun katılacağı öğrenilen dizide, ilk olarak Hülya Avşar’la görüşüldüğü iddiaları ortaya atılırken kısa süre sonra Avlu dizisi için Avşar’a teklif götürülmediği ortaya çıkmıştı!

Avlu’nun Yeni Müdüresi

Yeni sezonda Avlu dizisine katılacak ismin Canan Ergüder olacağı öğrenildi! Canan Ergüder’le yapımcı arasında süren görüşmeler sonucu anlaşma sağlanması halinde Canan Ergüder’i yeni sezonda Avlu dizisinde izleyeceğiz. Avlu’nun yeni müdüresi rolü için teklif giden Cana Ergüder, eğer rolü kabul ederse eşi Kenan Ece ile yine aynı dizide rol alacak.

Şimdi tüm gözler ünlü ve başarılı oyuncu Canan Ergüder’in bu konu ile ilgili yapacağı bir açıklamaya çevrilmiş durumda.

Canan Ergüder kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler