Ana SayfaÜnlülerHarbiye'de Yıldız Rüzgarı...

İlgili Postlar

Harbiye’de Yıldız Rüzgarı…

Harbiye Açık Hava Yaz Konserleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Yıldız Tilbe, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı. Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, konserinde hangi şarkılarını seslendirdi? Açıkhavada ki konser maratonu ne kadar daha devam edecek? İşte haberimiz hakkında merak ettiklerinizin tüm detayları…

Yıldız Tilbe’den O Ses Türkiye açıklaması. Ayrılıyor mu?

Sağ Olun, Var Olun

Harbiye Açık Hava Yaz Konserleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Yıldız Tilbe, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı. Yıldız Tilbe’nin eski şarkılarından olan, “Delikanlım” ile başlayan konser, “Vazgeçtim”, “Kış Gülleri”, “El Adamı” ve “Sana Değer” gibi en çok sevilen eserleriyle devam etti. Konseri dinlemeye gelenlerin kendisine yoğun tezahürat yapması üzerine “Sağ olun, var olun.” diyerek, konsere geldikleri için teşekkür etti.

 

16 Ağustos’ta Son Konser

Yıldız Tilbe, konserde “Kim Bu Gözlerindeki Yabancı”, “Yalnız Çiçek”, “Bin Dereden Su Getirsem” ve “Kır Çiçekleri”nin arasında bulunduğu 20’den fazla şarkı seslendirdi. Konsere çok yoğun ilgi gösteren Yıldız Tilbe hayranları, şarkıcının söylediği bütün şarkılara alkışlarla ve hep bir ağızdan birlikte söyleyerek eşlik etti. Yıldız Tilbe’nin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen bu yıl ki konserleri, beşinci kez sahne alacağı 16 Ağustos’taki konseriyle son bulacak.

Yıldız Tilbe’den dolar yorumu: TL gibi dolar da basarız!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler