Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe'den O Ses Türkiye açıklaması. Ayrılıyor mu?

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’den O Ses Türkiye açıklaması. Ayrılıyor mu?

Yıldız Tilbe’den O Ses Türkiye açıklaması. Ayrılıyor mu? O Ses Türkiye’den ayrılacağı iddia edilen Yıldız Tilbe, iddialar hakkında açıklama yaptı. Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye’den ayrıldı mı? Detaylar haberimizde…

O Ses Türkiye’den ayrılan Yıldız Tilbe’nin yerine kim gelecek?

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye’den ayrıldı mı?

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin, jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye’den ayrılacağı, yerine de Ebru Gündeş’in geleceği iddia edilmişti. Tilbe hayranları şaşkınlık ve üzüntü yaşarken, ünlü sanatçı iddialara yanıt verdi.

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye açıklaması

Sosyal medya platformu Twitter’da bir takipçisinin “Kral niye ayrıldın O Ses’ten, ne güzel görüyorduk her gün.” şeklindeki yorumuna, iddiaların asılsız olduğunu belirten bir yanıt verdi ve “Ayrılmadım, dediler kodular” diye yazdı.

Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den ayrıldı mı? Açıklama yaptı!

Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye’den ayrılacağı dedikodularından önce, yarışmanın bir diğer jüri üyesi Gökhan Özoğuz’un ayrılık haberi gündeme gelmişti. Ancak, Özoğuz sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak O Ses Türkiye’den ayrıldığını açıklamıştı. Gökhan Özoğuz, açıklamasında “Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde ifadelere yer vermişti.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

Usta sanatçı Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye’deki jüri üyeliğinden ayrıldığı iddia edilmişti. Ayrılık haberi ile hayranlarını üzern Tilbe, iddiaların asılsız olduğunu ve dedikodudan ibaret olduğunu açıkladı. Hayranları, bu açıklamaya çok sevindi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler