Ana SayfaÜnlülerBir Tepki de Mert Fırat'dan

İlgili Postlar

Bir Tepki de Mert Fırat’dan

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile birçok projeye destek veren ünlü ve yakışıklı oyuncu Mert Fırat, yeni bir paylaşım ile tepkisini ortaya koydu. Ünlü oyuncunun tepki göstermesine sebep olan durum nedir? Konu hakkında neler söyledi? İşte Mert Fırat’ın paylaşımı ile ilgili haberimizin merak edilen tüm detayları…

Mert Fırat’ın Gençlik Fotoğrafı Sosyal Medya’yı Salladı!

Çok Önemli Bir Konuya Dikkat Çekti

En son Ufak Tefek Cinayetlerde ki canlandırdığı Serhan karakteri ile ekranda olan ünlü oyuncu Mert Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile çok önemli bir konuya dikkat çekti.

Türkiye’de üniversitelerde sadece 3 tane kadın rektör bulunmasını eleştiren ünlü oyuncu, kadın erkek arasındaki eşitsizliğe dikkat çekti.

Mert Fırat Kimdir?

Sadece 3 Kadın Rektör Var

Sosyal sorunlara, kadın-erkek eşitsizliğine, hayvan ve insan haklarına aykırı gelişmelere her fırsatta tepki gösteren Mert Fırat, Türkiye’de kadın profesör oranının yüzde 31 olmasına rağmen, sadece 3 kadın rektörün üniversitelerde görev yapmasıyla ilgili çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Önce söz konusu haberi paylaşan Mert Fırat, “ Kadınlar üretiyor erkekler yönetiyor. Sadece üniversiteler de değil her alanda maalesef durum bu. Futbolda kural gereği 11 kişilik takım 6 kişi kaldığında, maçı hükmen kaybeder, biz sahada 6 kişiyiz!!! Devam etmek istiyorsak, eşitlenecek ve gücümüze güç katacağız” mesajıyla tepkisini dile getirdi.

Ünlü sanatçının binlerce takipçisi Mert Fırat’a destek olmak amacıyla benzer yazılar paylaşıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler