Ana SayfaDizilerKeşke Hiç Büyümeseydik Dizisinin Tanıtımı Ağlattı!

İlgili Postlar

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisinin Tanıtımı Ağlattı!

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin tanıtımı ağlattı! Önümüzdeki sezonda Show tv ekranlarında başlayacak olan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi 2. tanıtım fragmanı ile ağlattı. Merakla beklenen dizinin 2.tanıtımında neler oluyor? Dizinin konusu nedir? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

Show Tv’nin Yeni Dizisinden İlk Kareler

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisinin Tanıtımı Ağlattı!

Önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak olan Show Tv’nin Keşke Hiç Büyümeseydik adlı yeni dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Bir aile dizisi olan Keşke Hiç Büyümeseydik’de; babalarının ölümüyle çocukluk anılarını, gençlik bunalımlarını, ilk aşklarını ve kavgalarını yaşadıkları yere yıllar sonra geri dönen kardeşlerin hikayesi anlatılıyor.

Dizinin Tanıtımını İzleyip de Gözünüz Dolmuyorsa Orada Sorun Vardır!

Son zamanlarda genellikle yurtdışından uyarlama dizilerin çoğunluk olduğu sektörde izleyiciler, kendilerinden de hikayeler bulacakları için diziyi sabırsızlıkla bekliyor. Vatan Gazetesinde ki köşesinde bu konuyu kaleme alan Oya Doğan, “Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin tanıtımını izleyip de gözünüz dolmuyorsa bir sorun var!” başlıklı bir yazı yazdı. Tanıtımı izledikten sonra “Tanıtım “niye gidip Amerikan dizilerini alıyorsunuz? dedirtti” yazan Oya Doğan, sözlerine şöyle devam etti:

Niye Gidip Amerikan Dizilerini Alıyorsunuz?

“Kanalları geçerken tanıtımını izlediğim ve adeta “Bizim kendi hikayemiz dururken, siz niye gidip Amerikan dizilerini alıyorsunuz ki?” dercesine bir tavrı olan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi… Özellikle ikinci tanıtımını izlerken gözyaşlarımı tutamadım. “Çocuklar babalarını hayatında bir kez sırtında taşır” cümlesini duyup, tabutunu gördükten sonra zaten gözünüz dolmuyorsa orada sorun vardır. Umarım bu dizi o özlediğimiz, pişmanlığını çektiğimiz günlere bizi götürür. Hepimize “Ben nerede yanlış yaptım” dedirtecek, belki de düzeltecek ilhamı verir. En başa dönersek; teknoloji çok ilerledi, kötülük aldı başını gitti, silahlar bir an durmuyor, ekonomi karıştı. Ama hepimizin ihtiyacı ne biliyor musunuz? Hatalar olsa bile bir gün her şeyin düzeleceğine dair bir umut ve güven!”

http://https://youtu.be/R1QBAietnt0

Dev Oyuncu Kadrosu

Yeni bir aile dizisi olan Keşke Hiç Büyümeseydik; yapımını MinT Prodüksiyon’un gerçekleştirdiği, yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, senaryosunu Birol Güven – Murat Aras – Eray Yasin Işık’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor. Oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker gibi güçlü isimler yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler