Ana SayfaÜnlülerBurcu Kara’nın yeni imajı şaşırtacak!

İlgili Postlar

Burcu Kara’nın yeni imajı şaşırtacak!

Yeni dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Burcu Kara’nın yeni imajı herkesi şaşırtıyor. İşte Burcu Kara’nın yeni imajı.

Ekranların sevilen güzel oyuncusu Burcu Kara, yeni sezonda da ekranlarda yer alacak. Uzun zamandan beri açtığı Youtube hesabı üzerinden yayınlar yaparak sevdikleri ile bu platformda bir araya gelen başarılı oyuncu, şimdi ise yeni imajıyla konuşuluyor.

Burcu Kara’dan ikinci bebek açıklaması

Burcu Kara’nın yeni imajı sizi de şaşırtacak!

En son 2015 yılında yeni bir dizi ile ekranlara gelen Burcu Kara, 3 yıldan beri ekranlarda yer almıyordu. Sevenleri onu ekranlarda görmeyi oldukça özlerken yeni sezon öncesi Burcu Kara mutlu haberi paylaştı.

Burcu Kara kimdir?

Burcu Kara’nın yeni dizisi ne?

Keşke Hiç Büyümeseydik adı verilen yeni dizi ile ekranlarda olacak Burcu Kara, yeni dizi için imajını da değiştirdi. Bugüne kadar oyuncunun alışkın olduğumuz görüntüsünden eser kalmazken oyuncunun yeni imajı da yine beğeni kazandı. Rol gereği 20 yaş gençleşmiş hali ile ekranlarda olacak Burcu Kara, Birol Güven imzalı bir yapım ile ekranlara dönecek.

Çekimler başladı

90’lı yıllarda geçen hikaye için 90’lı yıllara dönüş yapan oyuncu, Serpil karakterini canlandıracak. Yeni rolünü heyecan verici olduğunu belirten oyuncu, “80’ler, 90’lar ve günümüz olarak üç dönemi olan bir karakter. Sadece duygu olarak böyle bir işin içinde olmak bile çok heyecan verici. Bütün bu değişimi, dönüşümü yaşamak ve bu üç döneme kafa yormak çok tatlı bir şey. İlk defa perukla, kahkülle ve yapay şeylerle çalıştığımız, karakter oluşturduğumuz bir işin içindeyim. Çok eğlenceli bir proje olacak gibi görünüyor. Hem hüzünlü hem de eğlenceli olan, dönem dönem ruh hali değişen birine hayat veriyorum. Her günü sürpriz bir karakter olacak” dedi.

İşte Burcu Kara’nın yeni imajı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler