Ana SayfaÜnlülerBurcu Kara İkinci Bebek Açıklaması...

İlgili Postlar

Burcu Kara İkinci Bebek Açıklaması…

Ünlü oyuncu Burcu Kara oyunculuğu ile dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Rol aldığı her dizide başarısını konuşturan ünlü oyuncu, ekranda yer almaya devam edecek. Fırat Doğu Parlak ile Brüksel’de dünya evine giren ünlü oyuncu Burcu Kara Ali’yi kuçağına almıştı. Gayet mutlu olan oyuncu Burcu Kara yeni bebek açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Burcu Kara Kıvanç Tatlıtuğ’u Karısından İsteyecek!

Burcu Kara Hamilelikte Paranoyalardan Uzak Olalım…

Anne olanBurcu Kara, YouTube kanalında, ‘Hamileliğimde En Çok Duyduğum Cümleler’ konu başlığıyla takipçilerine önerilerde bulundu. Oğlu Ali’nin odasında kamera karşısına geçen Kara, “Annemden mi, yoksa kayınvaliden mi başlasam? Hamilelik sürecinde, etrafta büyükler belirir” demişti. Oyuncu Burcu Kara, “Hamilelik döneminde sabır sınavlarından geçtim. Öyle zamanlar geldi ki çıldırma noktasına geldim. Garip paranoyalardan uzak olalım” ifadelerini kullanmıştı.

Burcu Kara Kimdir?

İkinci Bebek Sinyali Verdi…

Ünlü oyuncu Burcu Kara, katıldığı davette ruhen ikinci çocuk için hazır olduğunu söyledi. 2016 yılında yönetmen Fırat Parlak ile dünya evine giren oyuncu Burcu Kara, ikinci bebek için yeşil ışık yaktı. Planları arasında yer aldığını belirtti. Geçtiğimiz yıl oğlu Ali’yi kucağına alan oyuncu, “Ruhen ikinci çocuk için hazırım. Anne olduktan sonra çok başka sevdim, 3-4 bebek yapabilirim. Minikleri hep çok sevmiştim, ama insanın kendi evladı çok başkaymış” dedi.

“Hoşgeldin Oğlum” Notuyla Paylaşmıştı

Güzel oyuncu bebeği Ali’nin doğum haberini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Oyuncu oğlun ve kendisinin parmaklarının olduğu fotoğrafı “Hoşgeldin oğlum” notuyla paylaşmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler