Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı’nın fotoğrafının altına yapılan yorum şoke etti

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın fotoğrafının altına yapılan yorum şoke etti

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Şeyma Subaşı için şoke eden yorumlar! Şeyma Subaşı’nın fotoğrafının altına yapılan yorum şoke etti

İşte O Fotoğraf

Şeyma Subaşı sosyal medyada bir çok fotoğrafı ile gündeme gelmişti.

Sürekli fotoğraf paylaşan ve ülkeleri gezen Şeyma Subaşı’ya son attığı fotoğrafta öyle yorumlar geldi ki okuyanları dehşete düşürdü. Acun Ilıcalı’nın eşi, Şeyma’yı sosyal medyada 2 milyon 700 bin kişi takip ediyor.

Şeyma Subaşı, düğünde giydiği kıyafetle gelini gölgede bıraktı!

 Genellikle tatil fotoğrafları paylaşan ve takipçilerinin beğenisine sunan Şeyma Subaşı, dün yine bir fotoğraf paylaşmıştı. Ancak fotoğrafın altına öyle yorumlar geldi ki okuyanlara “Toplum olarak nereye gidiyoruz?” dedirtti.

 

2-yorum

Fakat içlerinde öyle bir yorum vardı ki okuyanları dehşete düşürdü. İşte o yorum;

Şeyma Subaşı Kimdir ?

2 Temmuz 1990 doğumlu Şeyma Subaşı, 2008 yılında Miss Turkey yarışmasında boy göstermiştir.İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım programı mezunu olan Şeyma Subaşı,16 yaşından beri ünlü modacıların defilelerinde yer alıyor.

Gerek aşklarıyla,gerek iyi anlaşmalarıyla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti,Subaşı’nın 2009 ylında “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasına katılmasıyla tanıştı. Şeyma Subaşı yarışmadan 69.000 lira kazanarak ayrıldı.

Şeyma Subaşı bir dönem Acun Ilıcalı’ya ait olan Acun Medya tarafından yapılan “Yok Böyle Dans” yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalıştı.

Devamı için: Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler