Ana SayfaÜnlülerÖzge Borak ve babasının dansı geceye damga vurdu!

İlgili Postlar

Özge Borak ve babasının dansı geceye damga vurdu!

Oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz gün düzenlenen Afife Jale Tiyatro Ödülleri gecesinde, babasıyla yaptığı dansıyla hem ödül gecesini hem de sosyal medyayı salladı. Ünlü birçok ismin davetli olduğu gecede, güzel oyuncu Özge Borak ve babası Selçuk Borak’ın yaptıkları sahne şovu büyük beğeni aldı.

Özge Borak Kimdir

 

Özge Borak, bu sezon Star TV’nin fenomen dizisi İstanbullu Gelin’de rol alarak izleyiciler karşısına çıkmıştı. Sevilen dizi filmin bazı bölümlerinde babası Selçuk Borak ile de rol alan güzel oyuncu, dizi senaryosu gereği ölerek diziden ayrılmıştı.

Özge Borak İlk Defa Babası İle Birlikte

Geçtiğimiz gün Afife Jale Tiyatro Ödüllerinin başarılı isimlere verildiği geceye, birçok isimle beraber oyuncu Özge Borak ve babası Selçuk Borak’ta katıldı. Gecede babasıyla yaptığı sahne şovunun videosunu, sosyal medya hesabından bir notla paylaşan Özge Borak, videosuyla büyük beğeni aldı.

İşte, O Dans Videosu

Afife Jale Ödül Töreni sonrası babamla beraber yine şarkı söyleyip, dans ettik. Biz yine çoook eğlendik. Babamla şarkı söyleyip dans etmek benim için gurur kaynağı, harika bir anı ve müthiş eğlence.. Evet evet ben bu durumu bir projeye dönüştüreceğim. Sadece bazı gecelerle sınırlı kalmayacak..”

https://www.youtube.com/watch?v=gHqMXzzwLks

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler