Ana SayfaDedikoduÖzge Borak İlk Defa Babası İle Birlikte

İlgili Postlar

Özge Borak İlk Defa Babası İle Birlikte

Özge Borak İlk Defa Babası İle Birlikte

Babası Selçuk Borak ile aynı projede yer alan Özge Borak, “Bir gün aradılar, ‘Babana ulaşmaya çalışıyoruz’ dediler. Benim dışımda gelişen bir olay olduğu için çok memnunum. Bir televizyon dizisinde ilk defa beraberiz” dedi.

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin’de Begüm karakterine hayat veren Özge Borak şöyle konuştu: “Aynı ahengi yakalamak çok zor olabiliyor bazen, ekip içinde ve televizyon karşısında da. O yüzden bu uyumu yakalamış olmanın verdiği mutlulukla beraber ekibin içindeki verdiği güzel uyumun mutluluğu var. Sonradan dahil olmuşum gibi gözüküyor, gerçi beşinci bölümde dahil oldum ama hiç sonradan girmiş gibi hissetmeyen biriyim. Çünkü baştan beri varmışım gibi oldu. Hem projenin başlarında girdiğim için hem yeni sezonda devam ettiğimiz için çok memnunuz.”

Borak; “Karakter nasıl ilerleyecek, değişim ve dönüşümleri olacak mı?” sorusunu, “Çok fazla tüyo veremiyoruz ama aynı çizgisinde devam etmekle beraber mutlaka değişiklikler olacaktır. İnsanların hayatlarında her zaman değişiklikler olduğu gibi onun da kendi dertleriyle uğraşmanın yanı sıra hayatına farklı insanlar girecektir” diye yanıtladı.

“BİR GÜN ARADILAR, ‘BABANA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ’ DEDİLER”

Bu projede babası Selçuk Borak’ la birlikte rol alan Özge Borak, konu hakkında şunları söyledi: “Benim dışımda gelişen bir olay olduğu için evvela çok memnunum. Bir gün aradılar, ‘babana ulaşmaya çalışıyoruz’ dediler. Aynı işte olmuş olmak ayrıca güzel. Baba kız başka projelerde; sinema ve tiyatroda rol aldık. Fakat bir televizyon dizisinde ilk defa beraberiz. İnşallah diyorum karşılıklı rollerde denk gelirse bu sene çok daha mutlu olacağım”

“DRAMAYI ÖZLEMİŞİM”

“Sinema filmi olarak drama yapmıştım ama bir süredir televizyon dizisi olarak drama yapmamıştım” diyen Borak, “Denk gelmedi ben de başka projelerde yer almıştım. Televizyon dizisi olarak dramada yer almış olmam beni takip eden seyirci tarafından çok memnun kalındı bu durumdan. Ben de çok memnun oldum tabii onların sevinmesine. Ayrıca ben de özlemişim televizyon dizisi olarak drama yapmayı” ifadelerini kullandı.

“İKİSİNİN YERİ AYRI”

Bir süre Güldür Güldür’de yer alan 35 yaşındaki oyuncu, “Komedi mi drama mı” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Tiyatro mu sinema mı? gibi bir ayrıma girmiyorum. İkisinin farklı timingleri (Zamanlama) var. Farklı durumları söz konusu. İkisinin yeri ayrı bence” diyerek röportajı bitirdi ünlü oyuncu..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler