Ana SayfaKimdirMeriç Acemi kimdir?

İlgili Postlar

Meriç Acemi kimdir?

Ekranların sevilen oyuncusu Meriç Acemi kimdir? İşte Çocuklar Duymasın ile herkesin hayatına giren ünlü isim ile ilgili detaylar.

İlk olarak Çocuklar Duymasın dizisindeki sekreter rolü ile akıllara kazınan Meriç Acemi, artık yazdığı senaryolarla konuşuluyor. Aşk Ekmek Hayaller, Mihrap Yerinde, Kiralık Aşk gibi dizilerin kamera arkasındaki kahramanı olan Meriç Acemi, başarıları ile adından söz ettiriyor.

Meriç Acemi kaç yaşında? Meriç Acemi aslen nereli? Meriç Acemi burcu ne?

4 Haziran 1980 yılında doğan Meriç Acemi aslen İstanbullu. Meriç Acemi’nin burcu ise ikizler.

Meriç Acemi kimdir? Meriç Acemi hangi dizilerde oynadı?

Eğitim alanında oldukça başarılı olan Meriç Acemi, Acemi Galatasaray Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği, London School of Arts Robert McKee’s Story gibi çok iyi eğitim merkezlerinde eğitim aldı.

Eğitim dönemi sonrasında oyunculuk yapan ve aynı zamanda senaryolar yazmaya başlayan Meriç Acemi, böylece günümüze kadar başarılı işlere imza attı. Oyuncunun en çok beğenilen senaryosu başarılı Kiralık Aşk olurken bu dizi sonrasında 2018’e damga vuran Erkenci Kuş dizisinde de senaryosu ile katkı sağlayarak büyük bir beğeni kazandı.

Oyunculuğuyla iyi bir performans sergileyen Meriç Acemi için en unutulmaz rol Çocuklar Duymasın oldu. Bu dizide Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay gibi oyuncularla birlikte ekranlarda yer alan Meriç, göstermiş olduğu başarı sayesinde kendi yolunu da açtı.

Meriç Acemi dizi ve filmleri

Çocuklar Duymasın

Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı

Döngel Karhanesi

Reyting Hamdi

Analysis

Ayrılsak da Beraberiz

Meriç Acemi senaryoları

Kiralık Aşk

Aşk Ekmek Hayaller

İntikam

Çanakkale Çocukları

Canımın İçi

Aile Saadeti

1 Kadın Bir Erkek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler