Ana SayfaÜnlülerKylie Jenner.. Kolayca Zengin Oldu, Nasılmı?

İlgili Postlar

Kylie Jenner.. Kolayca Zengin Oldu, Nasılmı?

Sosyal medya hesabı Instagram’da yaptığı paylaşımlarla ‘en genç milyoner’ olan Ünlü Şov Yıldızı Kylie Jenner’ın serveti 900 milyon dolara ulaştı. Nasılmı ?.. İşte Detaylar..

Klie Jenner, Ablasının Kocasından Çocuk Mu Doğurdu?

ABD’li reality şov yıldızı Kylie Jenner, 110 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında reklam paylaşımları yaparak milyoner oldu. Forbes’ın açıkladığı en Zengin 100 Ünlü Listesi’ne  yer alan  ve En Genç Yıldız olarak başı çeken Kylie Jenner, yılda tamı tamına net 41 milyon dolar kazanıyor..

Her Paylaşımı İçin 1 Milyon Dolar Alıyor..

900 milyon dolarlık servetiyle ‘en genç milyoner’ olan Kylie Jenner, Instagram’da paylaşım başına en fazla ücret alan isim oldu.

ABD’li reality şov yıldızı Kylie Jenner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ederken,Şov Programı dışında , kozmetik şirketi, ticari anlaşmalar ve giyim markalarından elde ettiği gelirle listeye 59’uncu sıradan giren Kylie Jenner, bir çok ünlü ismide geride bırakıyor.

Sadece Yaz İçin Kullanıcak!

Kazandığı bu paraları nasıl harcayacağını şaşıran Ünlü Yıldız , geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinide şaşırtmayı başardı  400 bin dolarlık yani 1 milyon 960 bin TL’lik turuncu Lamborghini Aventado’su yalnız kalmasın diye aynı renkte 225 bin dolarlık, yaklaşık 1 milyon 100 bin TL’ye Mercedes G-Wagon satın aldı. Aldığı jeep’i ise ‘Sadece yaz için’ yazısı ile paylaştı. Garajında Kylie’nin ayrıca Ferrari’si, başka bir Lamborghini’si, Range Rovers’ı, Rolls Royce’su ve spor bir Mercedes’i daha var.

Snapchat’i Bitiren Kylie Jenner Tweet’i

İleti başına tam 1 milyon dolar alıyor !

Jenner, 110 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı ileti başına tam 1 milyon dolar kazanıyor. Ünlü Yıldızı ,800 bin dolarlık servetiyle  Selena Gomez 750 bin dolarla da ,Cristiano Ronaldo izliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler