Ana SayfaDünyaSnapchat'i Bitiren Kylie Jenner Tweet'i

İlgili Postlar

Snapchat’i Bitiren Kylie Jenner Tweet’i

Snapchat’in Olay Yaratan Güncellemesi

Snapchat CEO’su Evan Spiegel, Snapchat’e gelcek olan güncellemeyi açıklamıştı.Facebook vb. sitelerin özellik çalmasından kurtulmayı amaçlayan Spiegel, bu sefer kullanıcıların memnuniyetsizliğine maruz kaldı.Yeni gelecek değişim programını sevmeyen kullanıcılar bu durum karşısında isyan etti.Bu durum karşısında dik duran Spiegel, geri adım atılmayacağını ve değişikliğin geleceğini söyledi.”Eski tasarımı unutun !” diyen Spiegel, birçok Snapchat kullanıcısını kaybetti.

snpchat

Kullanıcılar yeni gelen değişiklikte tasarımın kötü ve karışık olduğunu savundu.Bu durum karşısında bazı kullanıcıların yorumları şöyle ;

“Yeni güncellemede yeni olan ne var ? Çok çirkin olmuş !”

Başka bir kullanıcı ise ;

“5 Yıl boyunca Snapchat kullanmak oldukça zevkliydi.Yeni güncellemeden nefret ettiğim için uygulamayı kaldırıyorum.” dedi.

 

Snapchat’i Öldüren Haber Kylie Jenner’dan Geldi !

Kylie Jenner, İnstagram’da 104 milyon takipçisi bulunuyor.Snapchat’i aktif olarak kullanan Jenner, yeni gelen güncellemeden sonra Snapchat’e ilgi göstermemeye başladı.Hatta “Hala Snapchat’i kullanan kaldı mı ? “ gibi bir soru ima eden Jenner, bu attığı Tweet’i Snapchat’e toplamda 1.3 milyon dolar zarar ettirdi.Artık Snapchat kullanmayan Jenner, takipçilerine diğer sosyal medya sitelerinden paylaşımlarda bulunuyor.

Gittikçe kullanıcısı düşen Snapchat, yine de  %5’lik bir büyüme oranı açıkladı.Kylie Jenner’in paylaşımları sosyal medyada viral olunca insanlar artık bu uygulamayı kullanmayı bırakıyor.

Bu olaylar üzerine CEO Evan Spiegel şirketteki hisselerini satmaya başlamış bile.

kylie-jenner-c-section

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler