Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil: Kameralar önünde öpüşemeyiz!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil: Kameralar önünde öpüşemeyiz!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Arnavutköy’de bulunan bir balıkçıda düzenlenen bir akrabasının doğum günü partisine katıldı. Ünlü şovmen, espirileri ile kırdı geçirdi. Yanındaki kadınlara dönüp, “Kameralar önünde öpüşemeyiz.” dedi. Detaylar haberimizde…

Mehmet Ali Erbil yemek çıkışı görüntülendi

Mehmet Ali Erbil, önceki akşam ailesi ile birlikte Arnavutköy’deki bir balıkçıda gerçekleşen bir akrabasının doğum günü kutlamasına katıldı. Mekan çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına espiri yapmadan geçmedi.

Annesine takılmadan edemedi

Mehmet Ali Erbil, mekanda annesi Yurdagül Eken, kardeşi Mustafa Erbil ve kalabalık bir kız grubu ile birlikte çıktı. Habercileri ile kısa da olsa sohbet eden ünlü şovmen, annesine takılarak Fransa’dan döndüğünü ifade etti ve “Kendisi orada düşestir. Kolu sargılı şuan. Halı sahada maç yaparken kolunu kırdı. Futbolu bir türlü bırakmıyor.” diye espirileri dizmeye başladı.

Kameralar önünde öpüşemeyiz

Mehmet Ali Erbil’in hedefinde annesinden sonra yanlarındaki kadınlar vardı. Yanındaki kadınlara dönen Mehmet Ali Erbil,”Kameralar önünde öpüşemeyiz. Daha sonra telefonlaşırız.” diyerek espirileri ardı arkasına dizdi.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler