Ana SayfaÜnlülerSeksi Dansıyla Olay Olan Zeynep Alkan: Annem, babam arkamda!

İlgili Postlar

Seksi Dansıyla Olay Olan Zeynep Alkan: Annem, babam arkamda!

Sosyal medya hesabından yayınladığı seksi dans videosu ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Alkan, konu olan video hakkında açıklama yaptı. Alkan, “Bildiğim gibi paylaşımlarıma devam edeceğim. Kimseyi takmıyorum. Annem, babam arkamda” dedi. Detaylar haberimizde…

Zeynep Alkan: Kimseyi takmıyorum, annem babam arkamda

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan’ın İtalya’da eğitim gören kızı Zeynep Alkan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından dans ettiği bir video yayınlamıştı. Alkan’ın dansı, geniş yankı uyandırmıştı. Zeynep Alkan, o görüntüler hakkında yaptığı açıklamada, “Bildiğim gibi paylaşımlarıma devam edeceğim. Kimseyi takmıyorum. Genç kızım, babam ve annemle de konuştum. Paylaşımların tabii bir sınırı olmalı ama onlar da bana bir şey demiyorlar, arkamdalar. Ne onları üzecek bir şey yaparım ne de insanları.” diye konuştu.

Sevgilimle hala beraberiz

İsveçli sevgilisinin bir erkek arkadaşı ile samimi görüntüler vermesi konusu hakkında açıklama yapan Zeynep Alkan, “Biz halen beraberiz, güzel gidiyor. O fotoğrafı bir arkadaşlarını güldürmek için çekmişler. Eski bir fotoğraf o, ama yapılan yorumlar beni de güldürdü. ‘Gay’ falan dediler, hiç öyle bir durum yok. Şaka yapmak için çektiği bir fotoğraf o.” dedi.

Okulunun tatil olmasını fırsat bilen Zeynep Alkan, soluğu Türkiye’de aldı. Samimi açıklamalarda bulunan Zeynap Alkan, İtalya’daki yaşamı hakkında da bilgiler verdi. Alkan, “Roma’da bir öğrenci evinde kalıyorum. Bir apartman dairesinde oturuyorum. Dairenin 5 odası var ve 5 ayrı memleketten arkadaşlarımla ayrı ayrı odalarda kalıyoruz. Yurt dışındaki öğrenci yaşamını bilenler bunu bilir. Kendim için yemekler yaparken arkadaşlarıma da yapıyorum. Masrafları karşılıyoruz. Türk olmanın avantajı mı dezavantajımı bilemedim, yemekleri hep ben yapmaya başladım. Hepsi bana ‘Bugün ne yemek var?’ diye soruyor, tabakları sıyırıyorlar. Babam için masrafsız bir öğrenciyim. Herkes beni paylaşımlarımdan ‘İşte oyuncunun kızı’, ‘Keyfi yerinde’ diye düşünebilir. ‘Durumu da iyi, rahattır’ derler ama iş öyle değil. Okuduğum okulun bir bölümü burslu, kalan ücreti babam ödüyor. Roma’da çok pahalı bir yer. Ben de ona göre mütevazı yaşıyorum, tutumluyum. Babama her Türk genci gibi fazla yük olmamaya çalışıyorum.” dedi.

Zeynep Alkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler