Ana SayfaDünyaGenç Model Elbisesiyle Damga Vurdu

İlgili Postlar

Genç Model Elbisesiyle Damga Vurdu

Naked Heart Vakfı tarafından düzenlenen Olağanüstü Yardım Gecesi’ne davet edilen İngiliz model Kimberley Garner, geceye giydiği parıltılı ve göğüs dekolteli elbisesiyle damga vurdu.İngiltere’nin başkenti Londra’da devam eden moda haftasının yardım gecelerinden biri olan Fabulous’u büyüleyen Garner mini ve askılı bir elbise tercih etti.Çıkışta kameralara yakalanan tasarımcı ve model gülerek oradan ayrıldı.

Giydiği o kıyafet ;

garner-kimberley

london-of-kimberley

kylie-jen

Kimberley Garner Kimdir ?

7 Mart 1990 tarihinde Kensington | Londra | İngiltere’de dünyaya gelmiştir.Babası Russell Garner ve Christopher adında bir kardeşi vardır.St. George Ascot okulunda okuyan Garner daha sonra London Academy Of Music & Dramatic Art’da okumuştur.2012’de İngiltere’de “Chelsea Made in” adlı dizide rol almıştır.Bu dizi ile tanınan Garner kariyerini moda tasarımcısı olarak sürdürmeyi tercih etmiştir.

Okuldan mezun olduktan hemen sonra babasının yanında çalışmaya başlamıştır.Kimberley Londra Ltd adlı kendi şirketini kurarak mayo tasarımcılığı yapmaya başlamıştır.Kendi tasarladığı iç giyim ürünlerinin modelliğini de kendisi yapmıştır.

kimberley-garner

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler