Ana SayfaDünyaKlie Jenner, Ablasının Kocasından Çocuk Mu Doğurdu?

İlgili Postlar

Klie Jenner, Ablasının Kocasından Çocuk Mu Doğurdu?

Magazin Gündemine Bomba Etkisi Yaratacak Haber Klie Jenner, Ablasının Kocasından Çocuk Mu Doğurdu?

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin taşıyıcı anneden olan üçüncü çocukları geçtiğimiz günlerde dünyaya geldi. Çiftin çocuklarının doğması soru işaretlerini de beraberinde getirdi. İddialar aynı tarihlerde hamile olduğunu açıklayan Klie Jenner’ın Kim Kardashian’ın taşıyıcı annesi olabileceği yönünde.

Bu İddialar Okuyanlarda Şok Etkisi Yarattı

Her yaptığı ile gündemde olan, hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşmış olan Kardashian ailesi hakkında iddialar bitmek bilmiyor.Yaşam tarzlarını ve çalkantılı hayatlarını 11 senedir gözler önüne seren aile, son dönemlerde anneleri Kris Jenner’dan dünyaya gelen Kendall ve Kylie Jenner ile konuşuluyor.Kylie, son dönemlerde ise hamilelik haberleriyle gündemdeydi. Hali hazırda ABD’li rap sanatçısı Travis Scott ile mutlu bir birlikteliği olan 20 yaşındaki Kylie Jenner, eylül ayında hamile olduğunu açıklamıştı.

O günden bu yana objektiflerden göbeğini gizlemeyi başaran Jenner’ın gerçekten hamile olup olmadığı ise hep muallakta kaldı.Benzer bir şekilde eylül ayında üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıklayan 37 yaşındaki Kim Kardashian, kendisinde plasenta akretmanı olduğu için hamilelik sürecini taşıyıcı anne ile geçirmişti. Kylie’nin hamilelik sürecini tamamlayıp doğum yapması beklenirken bir ses çıkmaması olayları birlikte getirdi.

Kylie’nin bu zamana kadar doğum yapması, bebeğiyle poz vermesi gerekirken Chicago West dışında başka bir bebeğin olmaması ise iddiaları da beraberinde getirdi. Bütün bu yapbozu birleştiren insanların sorduğu tek soru ise “yoksa Kylie Jenner, Kim Kardashan’ın taşıyıcı annesi mi?” Büyük yankı konuyla ilgili aile üyelerinden herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu da iddiaların doğruluğunu güçlendiriyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler