Ana SayfaÜnlüler"Hakan Çalhanoğlu'nun Acilen Edep ve Terbiye Dersi Alması Gerekiyor"

İlgili Postlar

“Hakan Çalhanoğlu’nun Acilen Edep ve Terbiye Dersi Alması Gerekiyor”

Eşi ile boşanacağını sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile duyuran ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nu topa tuttular. Çalhanoğlu hakkında kim oldukça sert sözler söyledi? Eşiyle en mahrem konuları herkesle paylaşan ünlü futbolcunun, milli takımda dahi yer almasını yanlış bulan kim? İşte ünlü magazincilerinin ‘Masa’ ekibi olarak köşelerine taşıdıkları ve yazdıkları o sert sözler…

Hakan Çalhanoğlu Yine Yakalandı!

Zehir Zemberek Paylaşım

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşi Sinem Gündoğdu ile boşanacağını zehir zemberek bir paylaşımla açıklayan ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, her kesim insandan bir hayli tepki almıştı. Çalhanoğlu’nun ithamlarının üzerine hamile olduğunu açıklamak zorunda kalan eşi Sinem Gündoğdu, çok üzgün olduğunu belirtmişti. Bugün HaberTürk gazetesinde ‘Masa’ ekibi bu konuyu masaya yatırdı. İşte usta magazinciler Esin Övet, Oben Budak, İpek Durkal ve Kadir Kaymakçı’dan oluşan bu ekibin ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu hakkında sert sözleri…

Hakan Çalhanoğlu kimdir?

Böyle Bir Adamlık Olmaz

“Hakan Çalhanoğlu, “Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum nedeniyle boşanacağım” demişti. Hamile olan eşinden boşanacağını açıklayan futbolcunun İbıza’da bir kulüpte sarışın bir kadınla samimi şekilde eğlendiği anın görüntüleri ortaya çıktı. Çalhanoğlu basına bu görüntüyü vererek yaşanan boşanma sürecinde yara almış mıdır?

E.Ö.: Hakan Çalhanoğlu’nun acilen edep ve terbiye dersi alması gerekiyor. Böyle bir adamlık olmaz. Etrafında bir Allah’ın kulu yok mu “Oğlum sen ne yapıyorsun” demiyor mu? Annesi mesela? “Bir bekle böyle ortalığa serilir mi çirkinlikler” demiyor mu?” Korkunç bir durum.

O.B.: Bir insan eski eşini herkesin önünde rezil etme duygusunu anlayamıyorum. Hadi Hakan Bey’in gözü sinirden hiçbir şeyi görmüyor diyelim, onu uyarak bir arkadaşı yok mu? İleride pişman olacaksın, iyice saçmalamaya başladın diyecek bir yakını yok mu acaba?

K.K.: Eşiyle ilgili en mahrem konuları bile sosyal medyada yazan birinin hala Türk Milli Takımı’nda oynuyor olması bence ayıp! İyi futbolculuk her şey değil; aslolan iyi insanlıktır. Hakan Çalhanoğlu’nun yaptığı en hafif tabiriyle ayıptır ayıp!

İ.D.: Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan çirkinliklere imza atmıştır kendisi. Merak ediyorum, ‘Bak çocuğum belli ki sende yok’ diyerek bir akıl vereni yok mu bu insanların. Milli sporcu falan olunca bir şey sanıyoruz bunları…

B.İ.: İnsanlar evlenip ayrılabilir. Hakan Çalhanoğlu’nun yaptığı gibi kaç kez ve nasıl korunarak cinsel ilişkiye girdiğini sosyal medyadan anlatacak kadar ‘delirmiş’ olmalarını anlamıyorum. Bir insana, milli takım oyuncusuna bu yakışır mı? Bu hiç kimseye yakışmaz. İnsanlık adına utanç verici hırslar görmeye başladık ve umudunuz kırılıyor bu anlamda.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler